Çözüldü Bilgisayar sebepsiz yere takılmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fako1110

Centipat
RAM
8gb ram 3200mhz
SSD veya HDD modeli
520GB
Ekran kartı
gtx 1650
Anakart
nlak 001
İşlemci
i5 12450h
Hocalarım, Windows 11 Ghost Spectre kurdum ve gereken her şeyi yükledim ama bilgisayar 3-4 dakikada bir 2-3 saniyeliğine takılıyor. Canımı sıkmaya başladı, ve bariz bir performans düşüşü de var, kurduğum Windows 11 bozuk mu? Yoksa ben eksik driver indirmiş olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanıyorum ki modifikasyon Windows kurdunuz. Uyum problemleri olma ihtimali çok yüksek. Biraz performans için değecek bir durum değil. Düz Windows her zaman daha mantıklıdır. Ayrıca birçoğunda zararlı yazılım mevcut ve güvenlik açısından düşük durumdalar.
Sanıyorum ki modifikasyon Windows kurdunuz. Uyum problemleri olma ihtimali çok yüksek. Biraz performans için değecek bir durum değil. Düz Windows her zaman daha mantıklıdır. Ayrıca birçoğunda zararlı yazılım mevcut ve güvenlik açısından düşük durumdalar.

Çözüm
Tavsiye üzerine kurmuştum, performans'ın yüksek olduğunu söylemişlerdi demekki uyum sorunu var teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı