Bilgisayar ses çıkarıyor

615069

Decapat
Bilgisayarı alalı iki hafta oldu yeni bir bilgisayar. Çok büyük ihtimalle fan ses çıkartıyor. İçini açmadım büyük bir sıkıntı yapmaz diye. Böyle kesilmeyen sürekli sinek vızıltısı gibi ses çıkartıyor. Ne yapmalıyım normal midir? Anne temizliğine maruz kaldı bu arada bilgisayar ve ekipmanları. Bir ara gitmişti yine şimdi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı alalı iki hafta oldu yeni bir bilgisayar. Çok büyük ihtimalle fan ses çıkartıyor. İçini açmadım büyük bir sıkıntı yapmaz diye. Böyle kesilmeyen sürekli sinek vızıltısı gibi ses çıkartıyor. Ne yapmalıyım normal midir? Anne temizliğine maruz kaldı bu arada bilgisayar ve ekipmanları. Bir ara gitmişti yine şimdi geliyor.
Ekran kartın coil whine yapıyor olabilir kapağı açıp nerden geldiğine odaklan bence.

Masaüstü ise aç bak, bir sıkıntı olmaz. Laptop ise de pek sıkıntı olmaz da biraz daha hassas olman lazım. Fanlar sürtüyor olabilir, benim sistemde de aynıydı kabloya sürtüyordu.

Masaüstü ise aç bak, bir sıkıntı olmaz. Laptop ise de pek sıkıntı olmaz da biraz daha hassas olman lazım. Fanlar sürtüyor olabilir, benim sistemde de aynıydı kabloya sürtüyordu.
Masaüstü hocam. Bakacağım. Büyük ihtimal ondandır.

bobin vızıltısı bilinen hiçbir zararı yok sadece ses.
Ben de öyle düşünüyorum. Performansı falan etkilemedi sadece rahatsız ediyor. Kulaklığı takınca duyulmuyor bile.

Hocam Ekran Kartını dikkatlice çıkarıp sistemi öyle açın eğer ses gelmiyorsa sıkıntı ekran kartındadır bobin sesi diye bir problem var ondan olabilir ama merak etmeyin bir sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı