Aynen öyle hocam asus dual rtx 4060. Cidden tam isabetBir atış daha yapabilirim Asus mu ?
Aynen öyle hocam asus dual rtx 4060. Cidden tam isabetBir atış daha yapabilirim Asus mu ?
İşlemcide dahili grafik birimi yok ise maalesef yapamaz onu.Hocam Ekran Kartını dikkatlice çıkarıp sistemi öyle açın eğer ses gelmiyorsa sıkıntı ekran kartındadır bobin sesi diye bir problem var ondan olabilir ama merak etmeyin bir sıkıntı olmaz.
Sanırım bu işi yapıyorum çünkü aynı ekran kartı bende var maalesefAynen öyle hocam asus dual rtx 4060. Cidden tam isabet![]()
İşlemciniz neydi hocam belki pişti olurlar.İşlemcide dahili grafik birimi yok ise maalesef yapamaz onu.
Sanırım bu işi yapıyorum çünkü aynı ekran kartı bende var maalesef![]()
Senin sitemin yeni ddr5 olma olasılığı çok yüksek ama benimki r7 5700x3d ddr4.İşlemciniz neydi hocam belki pişti olurlar.![]()
Yok hocam o kadar değil arada dağlar kadar fark var. r5 5600. ileride takviye yapacağım elbet çok götürmez gibi.Senin sitemin yeni ddr5 olma olasılığı çok yüksek ama benimki r7 5700x3d ddr4.
Hocam bilgisayarın zaten o durumda çalışma şansı yok sadece wekran kartına güç gitmeden denemesi lazım ya da kulağını dayayabilir basit çözüm.İşlemcide dahili grafik birimi yok ise maalesef yapamaz onu.
Sanırım bu işi yapıyorum çünkü aynı ekran kartı bende var maalesef![]()
götürür ya o işlemci aslandır.Yok hocam o kadar değil arada dağlar kadar fark var. r5 5600. ileride takviye yapacağım elbet çok götürmez gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.