Bilgisayar sıcaklıktan etkilenir mi?

Çok bir - yönü olur mu ki hafta sonları bilgisayarda aktifim onun dışında kapalı hep cihaz. Oyun oynarsam da sadece Max Payne, Coh filan eski oyunları oynuyorum

Sorun olmaz o kadardan. Çok sıcak olursa bilgisayar kendini kapatır zaten. Merkezi ısıtma mı kullanıyorsunuz? Biraz kısabilirsiniz eğer çok açıksa. Etkileyecektir sıcaklıkları çünkü.

Kasamın olduğu yer yerden ısıtmalı değil evin bazı yerleri ısıtmalı bazı yerleri ısıtmasız kasamın olduğu yer yerden ısıtmasız.

O zaman dert etmen gereken bir şey yok :)

Sorun olmaz o kadardan. Çok sıcak olursa bilgisayar kendini kapatır zaten. Merkezi ısıtma mı kullanıyorsunuz? Biraz kısabilirsiniz eğer çok açıksa. Etkileyecektir sıcaklıkları çünkü.

O zaman dert etmen gereken bir şey yok :)
Kısabiliyorum o sorun değil ya, aman aman lav akmıyor zaten altından 😁 25 dereceden de bir şey olmaz galiba.

Kısabiliyorum o sorun değil ya, aman aman lav akmıyor zaten altından 😁 25 dereceden de bişi olmaz galiba.

Sorun olmaz. Benim laptop da kaloriferin hemen önünde. Bizim ev kışın 27-28 derece oluyor ortalama. Şu anda da yanıyor. Sorun olmadı şu ana kadar. Merkezi ısıtma olduğu için çok da bir şey yapamıyoruz :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı