Z Zreqw Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Merhaba bilgisayarı sıfırlamak istedim aradan 1 saat civarı geçti ama hala 99'da takılı kaldı, Goodram PX600 SSD'im var çözüm önerisi olan yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Merhaba bilgisayarı sıfırlamak istedim aradan 1 saat civarı geçti ama hala 99'da takılı kaldı, Goodram PX600 SSD'im var çözüm önerisi olan yardımcı olursa sevinirim.
KS KS Z Zreqw Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #11 AnOrdinaryMan31 dedi: Bilgisayar yazacaktim bellek yazmisim kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... İkinci bir bilgisayarım var nasıl yeniden başlatıcağım bilgisayar kapatma tuşunamı basayım kasadan? Artı 0 Eksi
AnOrdinaryMan31 dedi: Bilgisayar yazacaktim bellek yazmisim kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... İkinci bir bilgisayarım var nasıl yeniden başlatıcağım bilgisayar kapatma tuşunamı basayım kasadan?