PC sıfırlanırken %99'da kaldı

Acay.Mustafa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün PC'ye virüs girdi, hesaplarım çalındı. Ben de gelişmiş seçeneklerden PC’yi sıfırladım. 2 saat geçti, hâlâ %99’da kaldı diyor. Windows 11 kullanıyorum ve hard disk değil, NVMe SSD kullanıyorum.

Merhaba, ben bugün PC'ye virüs girdi, hesaplarım çalındı. Ben de gelişmiş seçeneklerden PC’yi sıfırladım. 2 saat geçti, hâlâ %99’da kaldı diyor. Windows 11 kullanıyorum ve hard disk değil, NVMe SSD kullanıyorum.
Temiz kurulum yapın. Flashbelleğe ISO dosyasını yazdırın, BIOS'dan boot ile W11 kurun.

biraz daha bekleyin benim 1 gün boyunca 99'da kaldığını hatırlıyorum

99 da uzun süre kalması normal ama virüs girdiyse sıfırlamak işe yaramayabilir. format atın garanti olsun

Normal bekleyin.

Hocam dünden beri %99

Temiz kurulum yapın. Flashbelleğe ISO dosyasını yazdırın, BIOS'tan boot ile W11 kurun.

Hocam yapacağım da dünden beri %99 böyle kaldı nasıl yapacağım burada takıldı ya.

Format atın lütfen. Daha sağlıklı.

Hocam yapacağım da hala %99 dünden beri burada takılı kaldığı için nasıl atacağım bilmiyorum.

99 da uzun süre kalması normal ama virüs girdiyse sıfırlamak işe yaramayabilir. Format atın garanti olsun.

Hocam dünden beri %99 halada böyle format atacağım da bu ekranda kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum bu ekrandayken.

Hocam dünden beri %99

Hocam yapacağım da dünden beri %99 böyle kaldı nasıl yapacağım burada takıldı ya.

Hocam yapacağım da hala %99 dünden beri burada takılı kaldığı için nasıl atacağım bilmiyorum.

Hocam dünden beri %99 halada böyle format atacağım da bu ekranda kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum bu ekrandayken.
Usb var mı elinizde? Yedek pc olacak ya da internet kafeye gitmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı