luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gösterilen şeyi yapacağım ama Windows silinir mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gösterilen şeyi yapacağım ama Windows silinir mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Bir kaç kez yaptim,hayir. Silinse bile flash bellek ile tekrar yüklerseniz
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.054 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #3 Hayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #4 Flashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows Maomao dedi: Hayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor
Flashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows Maomao dedi: Hayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 luxiry dedi: Flashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows Genişletmek için tıkla... çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz
luxiry dedi: Flashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows Genişletmek için tıkla... çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.054 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #6 Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta.
Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta.
luxiry Femtopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 10 8 Eylül 2024 #7 Bedless dedi: çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum Maomao dedi: Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta. Genişletmek için tıkla... 2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var
Bedless dedi: çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum Maomao dedi: Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta. Genişletmek için tıkla... 2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.090 Çözümler 6 8 Eylül 2024 #8 Bu yöntemde bazı bilgisayarlar siyah ekranda kalıyor. Sıkıntılı bir yöntem anlayacağınız. En iyi bir USB bellek alın, içine Windows ISO'su yazdırıp temiz kurulum yapın.
Bu yöntemde bazı bilgisayarlar siyah ekranda kalıyor. Sıkıntılı bir yöntem anlayacağınız. En iyi bir USB bellek alın, içine Windows ISO'su yazdırıp temiz kurulum yapın.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.054 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 8 Eylül 2024 #9 luxiry dedi: Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyorm muyum? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz. luxiry dedi: 2 diskten kastınız C ile D diski oluyor degilmi bende C ve D var. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz.
luxiry dedi: Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyorm muyum? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz. luxiry dedi: 2 diskten kastınız C ile D diski oluyor degilmi bende C ve D var. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #10 luxiry dedi: Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum 2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var Genişletmek için tıkla... Evet kendi bilgisayaranizdan flash belleğe windows yüklûyebilirsinjz
luxiry dedi: Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum 2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var Genişletmek için tıkla... Evet kendi bilgisayaranizdan flash belleğe windows yüklûyebilirsinjz