Bilgisayar sıfırlama işleminde Windows silinir mi?

luxiry

Femtopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gösterilen şeyi yapacağım ama Windows silinir mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bir kaç kez yaptim,hayir. Silinse bile flash bellek ile tekrar yüklerseniz

Hayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.

Flashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows

Hayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
O nasıl yapılıyor

Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta.

çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz
Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum

Eğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta.
2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var

Bu yöntemde bazı bilgisayarlar siyah ekranda kalıyor. Sıkıntılı bir yöntem anlayacağınız. En iyi bir USB bellek alın, içine Windows ISO'su yazdırıp temiz kurulum yapın.

Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyorm muyum?

Microsoft'un web sitesinden ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazdırıyorsunuz.

2 diskten kastınız C ile D diski oluyor degilmi bende C ve D var.

Evet dediğim bu, eğer kurulum ekranında hangi diske kuracağınızı şaşırmayacaksanız deneyebilirsiniz.

Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum

2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var
Evet kendi bilgisayaranizdan flash belleğe windows yüklûyebilirsinjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…