O nasıl yapılıyorHayır Windows silinmez ama sistemi sıfırlayacaksanız USB ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.
çok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsinizFlashbellek olayını bilmediğim için sordum aslında kendim yüklemeyi bilmiyorum Windows
Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyumçok basit isterseniz youtubedan videolarina bakabilirsiniz
2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D varEğer sisteminizde 2 disk veya önemli bir dosyanız yoksa USB ile format atmayı öğrenebilirsiniz. İnternette bununla ilgili çok fazla içerik bulunmakta.
Benim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyorm muyum?
2 diskten kastınız C ile D diski oluyor degilmi bende C ve D var.
Evet kendi bilgisayaranizdan flash belleğe windows yüklûyebilirsinjzBenim bildiğim farklı bir bilgisayardan Windows alıp yüklüyoruz diye biliyorum kendi bilgisayarımdan alıp sonra tekrar yapabiliyormmuyum
2 diskten kastınız c ile D diski oluyor degilmi bende c ve D var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.