Bilgisayar sıfırlanırken kapandı ve tekrar açılmıyor

Yusuf kandur

Picopat
Daha fazla  
Windows 11 laptopu sıfırlarken kapandı, tekrar açmaya çalıştığında bilgisayarınız onarılıyor diyor ama sonra onarılamadı yazısı çıkıyor. Kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Ne yapmam lazım? Yardım etseniz sevinirim.

Beni resimdeki yere atıyo ordan sorun gider yapıyorum ardından sıfırla seçeneğine geliyorum seçiyorum sonra beni bulut indir ve USB indir diye 2 seçenek çıkıyo daha ben tıklayamadan uyarı veriyo ve beni atıyo bilgisayarcıya götürsem çözer mi

Dosya Ekleri

• 1-Windowsu-Normal-Baslatmayi-Deneyin.jpg
    1-Windowsu-Normal-Baslatmayi-Deneyin.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
Beni resimdeki yere atıyo ordan sorun gider yapıyorum ardından sıfırla seçeneğine geliyorum seçiyorum sonra beni bulut indir ve USB indir diye 2 seçenek çıkıyo daha ben tıklayamadan uyarı veriyo ve beni atıyo bilgisayarcıya götürsem çözer mi
Önemli dosyan var mı silinmesini istemediğin?

Sana tavsiyem başka bir PC ile format USB'si oluşturup format atman. Bilgisayarcıya gidersen senden gereksiz yüksek fiyat alacaktır. Buna gerek olduğunu sanmıyorum.
Ben açıkçası bilgisayardan anlamıyorum kasıyordu bende araştırdım biraz virüs vardır sıfırlama lazım diyolardı bende araştırdım sıfırladım bilgisayar kapanınca da böyle oldu şimdi bi sıkıntı çıkmasın diye gidiyorum anlasam yaparım

Ben açıkçası bilgisayardan anlamıyorum kasıyordu bende araştırdım biraz virüs vardır sıfırlama lazım diyorlardı bende araştırdım sıfırladım bilgisayar kapanınca da böyle oldu şimdi bir sıkıntı çıkmasın diye gidiyorum anlasam yaparım.

Bilmiyorum diyorsan öyle yap mecbur boşuna para verme diye dedim. Orijinal Windows kurmasını iste genelde cracklı kurarlar yoksa.

Bilmiyorum diyorsan öyle yap mecbur boşuna para verme diye dedim. Orijinal Windows kurmasını iste genelde cracklı kurarlar yoksa.
Tamam orjinal isteriz
Bende orjinal Windows vardı ama ürün anahtarını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim yada Microsoft hesabını girince lisans anahtarı gelir mi önceden bir yere de kaydetmemiştim yoksa tamamen gitti mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı