Bilgisayar sıfırlanırken kapandı ve tekrar açılmıyor

Beni resimdeki yere atıyor oradan sorun gider yapıyorum ardından sıfırla seçeneğine geliyorum seçiyorum sonra beni bulut indir ve USB indir diye 2 seçenek çıkıyor daha ben tıklayamadan uyarı veriyor ve beni atıyor bilgisayarcıya götürsem çözer mi?

Hocam çözer ama parça çalabilir. Sen USB'ye ISO yazdır PC'ye tak boot menüsünden temiz kurulum yap. Aynı sorunu bende yaşamıştım bu şekilde düzelttim.

Videodaki gibi yaptım sorun çözüldü ama birkaç gündür kullanıyorum PC çok yavaşladı mesela Opera da bir şey izliyorum donuyor sonra Microsoft Edge'e geçiyorum orada da aynı sorun oyun oynarken normalde 80 90 FPS aldığım oyunda şimdi 30 40 FPS alıyorum bu durumda ne yapmam lazım bir bildiğin var mı?

Hocam Windows kaç kullanıyosun.

Hocam çözer ama parça çalabilir. Sen USB'ye ISO yazdır PC'ye tak boot menüsünden temiz kurulum yap. Aynı sorunu bende yaşamıştım bu şekilde düzelttim.

Hocam Windows kaç kullanıyosun.

Hocam Windows 11 kullanıyorsan 10'a geri dönmelisin.

Videodaki gibi yaptım sorun çözüldü ama birkaç gündür kullanıyorum PC çok yavaşladı mesela Opera da bir şey izliyorum donuyor sonra Microsoft Edge'e geçiyorum orada da aynı sorun oyun oynarken normalde 80 90 FPS aldığım oyunda şimdi 30 40 FPS alıyorum bu durumda ne yapmam lazım bir bildiğin var mı?

Öncelikle Windows Update ile güncellemeleri yap. Ardından ekran kartı modelinin sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurabilirsin. İşlemci içinde aynı şekilde. Intel işlemcili kullanıyorsan Intel Driver and Support Assistant adlı uygulamayı kur, o gerekli güncellemeleri bulur. NVIDIA ekran kartı içinde NVIDIA App kur o da son sürümü bulur. Sürücüler güncel olunca sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Öncelikle Windows Update ile güncellemeleri yap. Ardından ekran kartı modelinin sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurabilirsin. İşlemci içinde aynı şekilde. Intel işlemcili kullanıyorsan Intel driver and Support assistant adlı uygulamayı kur, o gerekli güncellemeleri bulur. NVIDIA ekran kartı içinde NVIDIA App kur o da son sürümü bulur. Sürücüler güncel olunca sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hocam ekran kartı sürücüleri falan güncel zaten. Çipset güncel değil sadece.

Konu sahibi değilsin öyle bilgi verdiğini de görmedim nereden biliyorsun?

Hocam belli ki çipset güncel değil anlamacak ne varki basit yani.

Hocam ekran kartı sürücüleri falan güncel zaten. Çipset güncel değil sadece.

Pardon yanlış yazmışım hocam güncelmiş demek istedim. Düzeltme aracı yanlış düzeltmiş.

Tamam da ekran kartının güncel olduğuna dair bilgi nerde geçiyor?
Ekran kartını şimdi nvıdıa app den güncelledim Windows update güncelledim bıos u da güncelledim işlemciyi de güncelleyeyim

Öncelikle Windows Update ile güncellemeleri yap. Ardından ekran kartı modelinin sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurabilirsin. İşlemci içinde aynı şekilde. Intel işlemcili kullanıyorsan Intel Driver and Support Assistant adlı uygulamayı kur, o gerekli güncellemeleri bulur. NVIDIA ekran kartı içinde NVIDIA App kur o da son sürümü bulur. Sürücüler güncel olunca sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Tamam da ekran kartının güncel olduğuna dair bilgi nerde geçiyor?
İşlemciyi de gümcelledim yeniden başlattım ama hala güncelleme eski tarihi gösteriyo

Son düzenleme:
İşlemci güncellemesi mi? Intel mi?
Evet Intel o dediğin programı indirdim sonra beni web sitesine attı ordan tümünü indirdim sonra bi uygulama açıldı yüklendi dedi sonra yeniden başlattım PC açılınca bir uygulama açıldı uygulamayı biraz kurcaladım ve her şeyi yüksek performans sekmesine alıp tekrar yeniden başlattım açıldığı zaman uygulamayı açtığımda hiçbir ayar yoktu sonra uygulamayı sildim Inter uygulamasından baktığımda sürücüler güncel diyordu tüm bunları yapmama rağmen PC hala yavaş ve yavaş açılıyo niye yavaş açılıyo bir fikrim yok tüm başlangıçta açılan uygulamaları kapattım ona rağmen yavaş açılıyo bu durumlarda ne yapmam gerek bir fikrin var mı

Windows'un sıfırlama özelliği biraz sıkıntılı ve uzun. Direkt rufus ile format usbsi oluşturup usb ile formatla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı