Bende orijinal Windows vardı ama ürün anahtarını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ya da Microsoft hesabını girince lisans anahtarı gelir mi önceden bir yere de kaydetmemiştim yoksa tamamen gitti mi?
Maillerine bak belki oradadır. Olmazsa o keyi girdiğinde kullandığın mail adresini PC de aç Microsoft hesabı olarak. Aktif olması lazım tekrardan. Olmazsa da alırsın pahalı değil zaten.
Maillerine bak belki oradadır. Olmazsa o keyi girdiğinde kullandığın mail adresini PC de aç Microsoft hesabı olarak. Aktif olması lazım tekrardan. Olmazsa da alırsın pahalı değil zaten.
Hani mailde olduğunu bilmiyorum çünkü PC 3 yıllık yani o anahtarı benim bulmam çok zor format attıktan sonra bilgilerimi girmemi istiyor ya orda Microsoft hesabımı oturum açtığım zaman otomatik olarak Windows etkinleşir mi yoksa elle mi etkinleştirme lazım bu arada yardımların için çok teşşekür ediyorum kral adamsın
Hani mailde olduğunu bilmiyorum çünkü PC 3 yıllık yani o anahtarı benim bulmam çok zor format attıktan sonra bilgilerimi girmemi istiyor ya orada Microsoft hesabımı oturum açtığım zaman otomatik olarak Windows etkinleşir mi yoksa elle mi etkinleştirme lazım bu arada yardımların için çok teşekkür ediyorum kral adamsın.
Rica ederim. Mailini girince normalde etkinleşmesi lazım birkaç defa PC'yi aç kapat yapınca bende öyle oldu. Eğer olmazsa keyi de kaybettim diyorsun o zaman dediğim gibi 30 liraya falan vardı en son olmadı yeni key alırsın.
Kral başka bir PC den USB hazırladım içine Windows un sitesinden şunu kurdum Windows 11 yükleme medyası oluşturma bunu kurdum USB ye kurulduktan sonra PC ye taktım denedim olmuyo fotodaki gibi hata veriyo ne yapmam lazım
Kral biraz araştırdım USB ile format atmaya çalışıyorum olmuyo ne yapabilirim izlediğim videoda adam bıos dan yapıyorsu bende ordan yaptım ama olmuyo
Kral başka bir PC den USB hazırladım içine Windows un sitesinden şunu kurdum Windows 11 yükleme medyası oluşturma bunu kurdum USB ye kurulduktan sonra PC ye taktım denedim olmuyo fotodaki gibi hata veriyo ne yapmam lazım
Bunu izleyerek yapabilirsin. Bios da gerekli ayarları açman gerek. Sonra gerekli tuşa basıp usb ile boot edeceksin. Windows kurulum ekranı gelecek. Gerisi kolay.
Kral başka bir PC'den USB hazırladım içine Windows'un sitesinden şunu kurdum Windows 11 yükleme medyası oluşturma bunu kurdum USB'ye kurulduktan sonra PC'ye taktım denedim olmuyor fotoğraftaki gibi hata veriyor ne yapmam lazım.
Bunu izleyerek yapabilirsin. Bios da gerekli ayarları açman gerek. Sonra gerekli tuşa basıp usb ile boot edeceksin. Windows kurulum ekranı gelecek. Gerisi kolay.
Rufus ile Windows ISO dosyasini USB'ye yazdirdin degil mi?
Kral böyle bir şey geldi tekrar bıos a girdim bir şeyler yaptım böyle bir ekran geldi oldu mu yada olmadı mı daha mail adresimi felan girmedim ülkeyi istedi klavye düzeni istedi sonra kapanıp bura açıldı
Kral böyle bir şey geldi tekrar BIOS'a girdim bir şeyler yaptım böyle bir ekran geldi oldu mu ya da olmadı mı daha mail adresimi falan girmedim ülkeyi istedi klavye düzeni istedi sonra kapanıp bura açıldı.
İki tane Windows var gibi duruyor. Attığım videodaki gibi düzgün şekilde format atman lazım. Verilerin varsa yedekle ve videodaki adımları dikkatli şekilde yap.
İki tane Windows var gibi duruyor. Attığım videodaki gibi düzgün şekilde format atman lazım. Verilerin varsa yedekle ve videodaki adımları dikkatli şekilde yap.
Videodaki gibi yaptım sorun çözüldü ama bir kaç gündür kullanıyorum PC çok yavaşladı mesela opera da bir şey izliyorum donuyo sonra Microsoft edge ye geçiyom orda da aynı sorun oyun oynarken normalde 80 90 FPS aldığım oyunda şimdi 30 40 FPS alıyorum bu durumda ne yapmam lazım bir bildiğin var mı