Bilgisayar sıfırlanırsa eski sürücüler geri gelir mi?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Toshiba 120 GB
Ekran kartı
İntel Graphics 4000, AMD Radeon HD 7600M
İşlemci
İntel İ5
Arkadaşlar ben bir ara eski ekran kartı sürücüsüne dön dedim. Sonra hatalı oldu siyah ekran verdi güncelledim. O da hatalı oldu siyah ekran dolayısıyla Intel'in sitesinden indirdiğim sürücüyü kuramıyorum. Güvenli moddada .exe dosyaları açılmıyor. ISO ile Windows 7'den 10'a geçmiştim. Sıfırlasam eski sürücülerime döner miyim?

Arkadaşlar sıfırladım ama sıfırlamada sorun oluşup kapandı. Açılırken değişiklikler geri alındı diyor. Bir bilgisayarcıda temiz kurulum yaptıracağım ama GPU sürücüsü bozuk. Temiz kurulum yapınca o da yenilenecek mi?

Son düzenleme:
Yükleme medyası ekran kartınızın driverını içeriyorsa, kendisi yükler. İçermiyorsa indirip kurmanız gerekir.

Yükleme medyası ekran kartınızın driverını içeriyorsa, kendisi yükler. İçermiyorsa indirip kurmanız gerekir.

Hocam DriverPack Solution yükledim. Normalde güvenmezdim ama PC sağlamken klasörlerin birinde o uygulama vardı.

Hocam DriverPack Solution yükledim. Normalde güvenmezdim ama PC sağlamken klasörlerin birinde o uygulama vardı.
Bu tarz 3.parti yazılımları sürücü yüklemek için ne olursa olsun kullanmayın bence. Hepsinin resmi sitesi mevcut en güncel sürümü bu şekilde edinin.

Bu tarz 3.parti yazılımları sürücü yüklemek için ne olursa olsun kullanmayın bence. Hepsinin resmi sitesi mevcut en güncel sürümü bu şekilde edinin.

Hocam evet öyle bir hata da yaptık. Öyle öğreneceğiz. Tekrar temiz kurulum mu yapayım yoksa Malwarebytes ile tarama yapsam yeterli mi?Birde HD4000'in 15.40 sürücüsü hata veriyor bende. Sizce ekteki şekilde kullanmaya devam etsem sorun olur mu?

Tamam ekrana erişiminiz var sisteminiz şu an Windows 10 ve ekran kartınızda AMD Radeon HD 4000 series doğru mudur ?

Malwarebytes'lik mevzu yok virüs değil hatalı driver kuruyor o program. Sıfır kurulum yap Windows Update ile güncelle güncellenmeyenleri internet sitelerinden yükle.

\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_C0D8144D&REV_09\3&11583659&0&10

Malwarebytes'lik mevzu yok virüs değil hatalı driver kuruyor o program. Sıfır kurulum yap Windows Update ile güncelle güncellenmeyenleri internet sitelerinden yükle.

M. Bytes'da 37 zararlı yazdı karantinaya aldırdım.

Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] bu linkten indirip kurabilir misiniz driverı

Hocam donanım kimliği bir üst mesajımda mevcut. Sizce temiz kurulum yapmalı mıyım? Virüslerle uğraşmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…