Bilgisayar sıfırlanırsa tüm oturumlar etkilenir mi?

Windows ayarlar "bu bilgisayarı sıfırla" kısmından bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama sıfırlarsam diğer oturumdaki dosyalar da silinir mi yoksa sıfırlama yaptığım oturum için mi geçerli sadece? Eğer hepsi gidiyorsa bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ayarlar "bu bilgisayarı sıfırla" kısmından bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama sıfırlarsam diğer oturumdaki dosyalar da silinir mi yoksa sıfırlama yaptığım oturum için mi geçerli sadece? Eğer hepsi gidiyorsa bunun bir çözümü var mıdır?

Gidiyor zannımca eğer 2 hard diskiniz veya SSD'niz varsa sistemin kurulu olmadığı olana dosyaları aktarıp format atıp formatı atarken sadece sistemi kuracağınız diski sifirlayabilirsiniz. Yoksa yedek almanız gerekiyor herhangi bir şeye.

Gidiyor zannımca eğer 2 hard diskiniz veya SSD'niz varsa sistemin kurulu olmadığı olana dosyaları aktarıp format atıp formatı atarken sadece sistemi kuracağınız diski sifirlayabilirsiniz. Yoksa yedek almanız gerekiyor herhangi bir şeye.
OneDrive'da yedeklenmiş gözüküyor, sıfırlarsam sıkıntı olmaz herhalde.

OneDrive'da yedeklenmiş gözüküyor, sıfırlarsam sıkıntı olmaz herhalde.

OneDrive yeterince yedek alabileceğini sanmıyorum oyunlar programlar aklınıza ne gelirse herhangi bir oyun ortalama olarak zaten günümüzde en kötü 30 GB civarlarında resim vs için diyorsanız onlar 5 GB'den küçük olabilir evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı