Bilgisayar Şifresini Bulma

• Konuyu başlatan OnurB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 19.714

OnurB

Kilopat
Yer
A, A
Arkadaşlar bir bilgisayar var ve şifreli. Şifresini bilmeden arada oturma fırsatım oluyor. Benim bu bilgisayara istediğim zaman oturmam lazım. Şart yani ne yapmalıyım. Hem o bilgisayarın sahibi şifreyi bildiğimi yada başka bir şeyi bildiğimi bilmeyecek şifre aynı kalacak ama ben istediğimde girebiliceğim. Nasıl olacak yardımcı olabilir misiniz ?

Bu illegal bir konu, o yüzden pek bir şey söylemek istemiyorum fakat keylogger tarzı programları kullanarak şifreyi bulabilirsin. İşin bittikten sonra ''%temp%'' dosyayındaki herşeyi silip, CCleaner gibi bir programla çöpleri temizleyebilirsin. Yalnız o programlar ücretli lisans ile çalışır.

İşletim sistemim Windows 7. Konuyuda orada açtım zaten beni bilen bilir illegal bir şekilde kullanacak değilim.

- - - Güncellendi - - -

Emin olun özel sebebler fazla ayrıntı vermek istemedim bilgisayar benim bilgisayarım.

Windows 7 için aklıma bir fikir geldi. 1-2 sene önce Windows 7 şifremi unuttum öğrenmek için ise bir programı BIOS'dan yükledim. Program bilgisayarınıza 1 kullanıcı oluşturuyor ve bu kullanıcının silinmesini ve şifresinin değişmesini engelliyor. Şifreyi programı yüklerken belirliyorsunuz.
Bu programı yükleyip bilgisayara Virüs bulaşmış Virüsü temizledim ama kullanıcı kaldıramadım diyebilirsiniz.

Bunun için internette yazılımlar var ve bazı format cdlerindede bulunur.Evinizde Windows 7'nin genişletilmiş bir paket[modifiye edilmiş,üzerinde performans veya görsel bakımdan geliştirilmiş] şeklinde olan format cdsi varsa ona bi bakmanızı öneririm.

Not : Geliştirilmiş derken ultimate,professional,starter,home basic,home premium gibi sürümlerini kastetmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için internette yazılımlar var ve bazı format cdlerindede bulunur.Evinizde Windows 7'nin genişletilmiş bir paket[modifiye edilmiş,üzerinde performans veya görsel bakımdan geliştirilmiş] şeklinde olan format cdsi varsa ona bi bakmanızı öneririm.

Not : Geliştirilmiş derken ultimate,professional,starter,home basic,home premium gibi sürümlerini kastetmiyorum.

Modifiyeli işletim sistemi kullanmak saçma zaten, pek kullanmanın olduğunu sanmıyorum.

Modifiyeli işletim sistemi kullanmak saçma zaten, pek kullanmanın olduğunu sanmıyorum.

Kullanması için değil, bazılarının içinde şifre kırıcı yazılımlar bulunuyor cdyi taktığında sana seçenekler veriyor orada şifre kırıcı gibi şeyler bulunabiliyor bazen.Benim modifiyeli bir xp işletim sistemim vardı oradan biliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı