Bilgisayar siyah ekran da kalıyor

kapci201

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Minecraft oynarken bir anda siyah ekran oldu ve bir daha ekran gelmedi. Fakat kasa çalışıyor ve ışıkları yanıyor.
Arkadaşlar, RAM'leri temizledim ve ekran kartını değiştirdim. Sorunun anakart veya PSU'da olduğunu düşünüyorum. Fakat klavye ve farenin ışığı geliyor; anakartta sorun olsa ışık gelir mi USB'lere? PSU'mda 500 watt FSP var. Sorun nerede olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda Minecraft oynarken bir anda siyah ekran oldu ve bir daha ekran gelmedi. Fakat kasa çalışıyor ve ışıkları yanıyor.
Arkadaşlar, RAM'leri temizledim ve ekran kartını değiştirdim. Sorunun anakart veya PSU'da olduğunu düşünüyorum. Fakat klavye ve farenin ışığı geliyor; anakartta sorun olsa ışık gelir mi USB'lere? PSU'mda 500 watt FSP var. Sorun nerede olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?

Sorun monitörde olabilir farklı bir monitör ve farklı bir kablo ile deneyin.

Arkadaşlar RAM'leri temizledim ekran kartını değiştirdim. Sorunun anakart veya PSU da olduğunu düşünüyorum. Fakat klavye ve mouse un ışığı geliyor anakartta sorun olsa ışık gelir mi USB'lere PSU'umda 500 watt FSP sorun nerede yardımcı olur musunuz?
Bu arada sistemim r5 3600 rx5600xt 16 gb 3200 mhz xpg ram 8x2 a320m s2h anakart
Sorun monitörde olabilir farklı bir monitör ve farklı bir kablo ile deneyin.
Hayır sorun monitörde değil monitör başka bir kasada çalışıyor.

Bu arada sistemim R5 3600 RX 5600XT 16 GB 3200 MHz XPG RAM 8x2 A320M S2H anakart.

Hayır sorun monitörde değil monitör başka bir kasada çalışıyor.

Merhaba sorun hala devam ediyor mu? Eğer çözmediyseniz önce PSU'dan sonra ise anakartın ekran kartı slotundan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir PSU ile deneyebilir misiniz?

Merhaba sorun hala devam ediyor mu? Eğer çözmediyseniz önce PSU'dan sonra ise anakartın ekran kartı slotundan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir PSU ile deneyebilir misin?
Merhaba sorun hala devam ediyor mu? Eğer çözmediyseniz önce PSU'dan sonra ise anakartın ekran kartı slotundan kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir PSU ile deneyebilir misiniz?

Elimde başka test edebileceğim PSU yok fakat PSU'um kaliteli FPS +80 sertifikalı 500 watt PSU'su.

Peki anakartı deneme imkanınız var mı?
Malasef hem yedek anakart yok hemde daha önce hiç anakart söküp takmadım

Peki anakartı deneme imkanınız var mı? Ayrıca ekran denemek için diğer taktığınız ekran kartının bozuk olmadığına eminseniz bir de üstteki arkadaşın yazdığı gibi deneyin. Denemelik taktığınız kartın modeli nedir bu arada.
Rx5600xt vardı onun yerine gtx1650 taktım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı