Bilgisayar siyah ekran kaldı mouse imleci gözüküyor

sixsamaeyes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt sadede geliyorum, dün ekran kartımı güncelledikten birkaç saat sonra arkaya birkaç site açtım bir yandan da oyun oynuyor ve müzik dinliyordum (sesteydim bir de) sonra bir anda Alt Tab attım sana ekran ilk başta dondu sonra bilgisayar kapandı otomatik onarmaya attı, 1 saat sürebilir falan dedi 15 dk sürdü. PC'yi her açtığımda siyah ekran geliyor ancak mouse imleci gözüküyor yani masaüstü yok sadece. Rica ediyorum yardım edin yeni format attım.

CTRL ALT DELETE gibi tuş kombinasyonları olmuyor bu arada.

Arkadaşlar direkt sadede geliyorum, dün ekran kartımı güncelledikten birkaç saat sonra arkaya birkaç site açtım bir yandan da oyun oynuyor ve müzik dinliyordum (sesteydim bir de) sonra bir anda Alt Tab attım sana ekran ilk başta dondu sonra bilgisayar kapandı otomatik onarmaya attı, 1 saat sürebilir falan dedi 15 dk sürdü. PC'yi her açtığımda siyah ekran geliyor ancak mouse imleci gözüküyor yani masaüstü yok sadece. Rica ediyorum yardım edin yeni format attım.

CTRL alt delete gibi tuş kombinasyonları olmuyor bu arada.

CTRL+Shift+ESC kombinasyonu çalışmıyor mu?

Eğer çalışmıyorsa sistemi recovery mode da çalıştırıp sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer çalışmıyorsa sistemi recovery mode da çalıştırıp sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.
Hiç bir kombinasyon çalışmıyor. Güvenli moda da girmiyor hata veriyor.

sistemi çok zorladığınızdada olabilir arkadaşın attığı şekilde formatlayıp bilgisayarı furmarka sokup test edebilirsiniz
RTX 3050 var hocam pek etki etmez diye düşünüyordum ama.. (Laptop bu arada MSI Bravo C7UDX)

çalışmıyor hocam bende denemiştim zamanında. Recovery modda yarıda kalıyor geri yükleme

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı