Bilgisayar siyah ekran yükleniyorda kalıyor

Albatheusxd

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Streamer/Gamer
Merhaba dün bilgisayarımı kapattım ve uyudum hiçbir sorun yoktu. Ancak şimdi açmayı denediğimde ASUS yazısından sonra Windows kilit ekranına gelmeden siyah ekranda kalıyor ve yükleniyor imleci çıkıyor.

Nasıl çözebilirim, teşekkürler.

Bu şekilde olmakta.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 23
ilk olarak kablolarin tam bagli oldugundan emin ol Baska bir priz ya da guc kaynagi denemek de ise yarayabilir Monitorun baglantisini da kontrol et dogru yere bagli mi fis saglam mi bir bak
Harici cihazlari USB bellek veya harici disk gibi seyleri cikartip bilgisayari tekrar acmayi dene Eger BIOS ekranini gorebiliyorsan guvenli modda baslatmayi dene Bu sorunu giderir
Bilgisayar suruculerinin guncel oldugundan emin ol Eski suruculer bazen problem yaratabilir Guvenli moddayken komut istemini acar ve sfc scannow yazarak sistem dosyalarini kontrol edebilirsin Ayrica bir antivirus programiyla bilgisayarini taratmayi unutma kotu amacli yazilimlar da sorun yaratabilir
Eger bu adimlar sorunu cozmezse bilgisayarinin ic bilesenlerini kontrol etmeyi veya bir teknisyenden yardim almayi dusunebilirsin Umarim bunlar isinize yarar Baska bir sorunuz olursa cekinmeden sorabilirsiniz
Umarim yardimci olur

Merhaba sistemde biosa girebiliyorum sadece windows yüklenmiyor iç bileşenler çalışıyor diye düşünüyorum daha dün gece fıstık gibi oynuyordum biostan güvenli modu nasıl açabilirim onu bilmiyorum

Teşekkürler

reis BIOSa girebiliyorsan donanim sorunlu degil Windows yuklenmiyorsa guvenli moda girmek icin su yolu dene Bilgisayari ac kapa yapacaksin Yani bilgisayari acip logo ciktiginda guc tusuna basili tutarak kapat Bu isi 2-3 kez yap Sonra Windows otomatik olarak kurtarma menusune girecek Oradan Sorun Gider secenegine tikla Ardindan Gelismis Secenekler ve sonra Baslangic Ayarlari'na gir Orada Guvenli Modu sectikten sonra bilgisayar guvenli modda acilacak Boylece sorunlari cozmek daha kolay olacak Umarim isinize yarar kolay gelsin baska sorun olursa yaz

reis bu arada belki virus falan a bulastirmis olabilirsin ne indirdin en son

Hocam ben çok şey indirmiyorum gta 5 ve MTA oynuyorum onun dışında ekstra hiçbirşey indirmedim sfc scannow yaptım işe yaramadı en son kalite güncelleştirmelerini kaldırdım yine olmadı şimdi sıfırlıyorum bakalım olacakmı

Onemli verilerin yoksa bence sifirlamak cok mantikli. bi dene biseyler degisecek mi goruruz. Olunca haber ver beklemedeyim kral. Bu arada reis verdigim komut yanlismis sfc /scannow yazman gerekiyordu kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…