muyuter Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:57 #1 Bilgisayarımın BIOS'unda yanlıslıkta USB yerine Windows setup screen adında bir şey önceliğe atıp aç dedim ondan sonra da her açtığımda elektrik gidiyor ama görüntü gelmiyor. BIOS'a giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 17:02
Bilgisayarımın BIOS'unda yanlıslıkta USB yerine Windows setup screen adında bir şey önceliğe atıp aç dedim ondan sonra da her açtığımda elektrik gidiyor ama görüntü gelmiyor. BIOS'a giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
KS KS muyuter Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 22:04 #11 claus dedi: Bilen birisine ver BIOS'u baştan yazmayı denesin. Olmaz ise anakart kontrol edilsin. Genişletmek için tıkla... bios'u bastan yazma nasıl yapabilirim Artı 0 Eksi
claus dedi: Bilen birisine ver BIOS'u baştan yazmayı denesin. Olmaz ise anakart kontrol edilsin. Genişletmek için tıkla... bios'u bastan yazma nasıl yapabilirim