Bilgisayar Steam Açıkken Kasıyor

vodkatodka

Decapat
Daha fazla  
Öncesinde sadece Steam açıkken bir kasma oluyordu. Şimdi sadece oyun indirirken oluyor.

Oyun indirirken değerler şöyle:
400345

Boştayken de şöyle (Arkada steam açık)
400346

Steamden çıktığımda hiç kasma olmuyor. Sizce nedeni nedir, bir çözüm yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet alakası var Steam oyun indirirken veya yüklerken hddyi tamamen sömürüyor. 2 ay öncesine kadar aynı sorun bende de vardı SSD alınca düzeldi.
Ben de asla öyle bir şey olmadı. Hatta Pentium B980 ile Far Cry 3 oynuyordum, arkada L4D2 inerken. Sabit FPS değeri, dün indirdim, az önce girdim değerler aynı.

Saçmalama istersen, HDD kullanma ile alakası yok. Ben de HDD kullanıyorum, henüz böyle bir kasma ile karşılaşmadım.
Sisteminiz nedir?

Efenim sorunu anlamanız için hangi parçaları yazmam gerektiğini bilmiyorum, gerekli olduğunu düşündüklerimi şöyle yazıyorum. Bir yanlışım olursa affola.

AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz İşlemci
CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz Ram
MSI A320M PRO-E AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz (OC) VGA DVI Anakart
MSI Geforce GTX 1660 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
ADATA 240GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD

Ben de asla öyle bir şey olmadı. Hatta Pentium B980 ile Far Cry 3 oynuyordum, arkada L4D2 inerken. Sabit FPS değeri, dün indirdim, az önce girdim değerler aynı.
Ne diyorsun dostum sen HDD ya da SSD FPS ile ne alakası var? Steam yükleme veya indirme yaparken PC yavaşlıyorsa sorun depolamadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı