Bilgisayar açıkken elektrik gitti

380721

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.601
Çözümler
2
Arkadaşlar oyun oynarken bir anda elektrikler gitti. Ben hemen arkasındaki PSU düğmesini kapayacaktım fakat kapanmıyor. İleri itiyorum tekrar, geri bana geliyor. Ben de direkt fişi çektim ve üçlü prizin düğmesini kapattım. Elektrik kesintisinin zararı olur diyorlar. PC'ye ne olabilir ve düğmenin itilmeme sebebi nedir? Elektrikler geldi bilgisayarı açmaya korkuyorum düğme halen kapanmıyor. Bilgisayarın ilk defa elektrik kesintisi ve belirtmek isterim ki PSU: Gamepower. Güç kaynağı fişi çekili iken Power tuşuna 10 saniye basılı tuttum ve tüm kabloları söküp bir köşeye koydum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını kaldırma sebebiniz nedir? Bozulma ihtimalinde bileşenlere zarar vermesin diye mi? Bilgisayarı açmayacaksınız sanırım.

hocam PSU'dan özür dileyin, çok sert davranmışsınız.

Hayır güç kaynağını kaldırmadım bilgisayarı kaldırdım direkt bilgisayarı sert koydum.
2 saat bekletin diyor birileri açsam mı bilgisayarı 20 dk oldu.
Sizce açayım mı bilgisayarı PSU düğmesi kapanmıyor hala.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı