Nebixxkiler Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhaba SSD içinde Windows 10 yüklü. Başka bir bilgisayar da çalışıyor ama benim bilgisayar taktığımda sürekli BIOS'a giriyor. Kapatıp aç gene BIOS'a giriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ederim şimdiden.
Öncelikle merhaba SSD içinde Windows 10 yüklü. Başka bir bilgisayar da çalışıyor ama benim bilgisayar taktığımda sürekli BIOS'a giriyor. Kapatıp aç gene BIOS'a giriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler ederim şimdiden.
KS KS Nebixxkiler Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 Berkay Davas dedi: SSD'ye SATA güç ve veri bağlantılarını yaptığına emin misin? BIOS'un kolay görünümünde disk görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam SATA değiştirdim taktım ve yine olmadı. Sorun nerede? SSD'yi görmüyor gibi. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: SSD'ye SATA güç ve veri bağlantılarını yaptığına emin misin? BIOS'un kolay görünümünde disk görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam SATA değiştirdim taktım ve yine olmadı. Sorun nerede? SSD'yi görmüyor gibi.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Aralık 2020 #12 Nebixxkiler dedi: Hocam SATA değiştirdim taktım ve yine olmadı. Sorun nerede? SSD'yi görmüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Berkay Davas dedi: Anakart modelin nedir, M.2 SSD takılı mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Nebixxkiler dedi: Hocam SATA değiştirdim taktım ve yine olmadı. Sorun nerede? SSD'yi görmüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Berkay Davas dedi: Anakart modelin nedir, M.2 SSD takılı mı? Genişletmek için tıkla...
KS KS Nebixxkiler Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 Hocam SSD Samsung 860 Evo 500 GB M.2 SSD yok bende. Anakart B450MK ASUS hocam. Artı 0 Eksi
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 Boot kısmında aygıtların olduğu kısımda Windows Boot Manager görünüyor mu? Görünmüyorsa Bootloader onarma yapmalısın. UEFI Bootloader Onarma Rehberi Artı 0 Eksi
Boot kısmında aygıtların olduğu kısımda Windows Boot Manager görünüyor mu? Görünmüyorsa Bootloader onarma yapmalısın. UEFI Bootloader Onarma Rehberi
KS KS Nebixxkiler Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #15 ÇAĞATAY TORUN dedi: Boot kısmında aygıtların olduğu kısımda Windows Boot Manager görünüyor mu? Görünmüyorsa Bootloader onarma yapmalısın. UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Hocam nerede olduğunu bilmiyorum çok acayip bir şey ben bilgisayar bu tür şeyler bilmiyorum bana Dosya Ekleri 16081158019111158070315407465589.jpg 166,6 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Boot kısmında aygıtların olduğu kısımda Windows Boot Manager görünüyor mu? Görünmüyorsa Bootloader onarma yapmalısın. UEFI Bootloader Onarma Rehberi Genişletmek için tıkla... Hocam nerede olduğunu bilmiyorum çok acayip bir şey ben bilgisayar bu tür şeyler bilmiyorum bana
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #16 HDD SSD gibi hardisk ve SSD'nin olduğu Boot olduğu kısmı bulursan onların markalarıyla yazdığı yer. Artı 0 Eksi
KS KS Nebixxkiler Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #17 ÇAĞATAY TORUN dedi: HDD SSD gibi hardisk ve SSD'nin olduğu Boot olduğu kısmı bulursan onların markalarıyla yazdığı yer. Genişletmek için tıkla... Boot dayım hocam ne yapmam lazım burada yazıyor bir şeyler görsel atıyorum. Yani hangisini seçmem lazım bu Boot'dan. Dosya Ekleri 16081161366945060339796185286319.jpg 208,3 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: HDD SSD gibi hardisk ve SSD'nin olduğu Boot olduğu kısmı bulursan onların markalarıyla yazdığı yer. Genişletmek için tıkla... Boot dayım hocam ne yapmam lazım burada yazıyor bir şeyler görsel atıyorum. Yani hangisini seçmem lazım bu Boot'dan.