cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Dostlar merhaba yeni bilgisayar aldım eskisini de satmadım evde masada duruyor fakat bilgisayar geç açılıyor donuyor RAM'leri test ettim bir sorun gözükmedi. Sorunun SSD'den olduğunu düşünüyorum sizce SSD değerlerinde bir sıkıntı var mıdır? Dosya Ekleri IMG_2590.jpeg 164,3 KB · Görüntüleme: 55 IMG_2594.jpeg 107,4 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Dostlar merhaba yeni bilgisayar aldım eskisini de satmadım evde masada duruyor fakat bilgisayar geç açılıyor donuyor RAM'leri test ettim bir sorun gözükmedi. Sorunun SSD'den olduğunu düşünüyorum sizce SSD değerlerinde bir sıkıntı var mıdır?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 801 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Nisan 2025 #21 cankrbs dedi: HDD direkt öldü zaten onu kullanmıyorum duruyor öyle SSD'yi değiştirsem düzelir değil mi Windows'u ona kuruyorum. Eski bilgisayari3 9100F var ama bu kadar kötü performansı yok işlemcinin çok da kötü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ssdnizi değiştirin kesinlikle sorununuz çözülür. Artı 0 Eksi
cankrbs dedi: HDD direkt öldü zaten onu kullanmıyorum duruyor öyle SSD'yi değiştirsem düzelir değil mi Windows'u ona kuruyorum. Eski bilgisayari3 9100F var ama bu kadar kötü performansı yok işlemcinin çok da kötü sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ssdnizi değiştirin kesinlikle sorununuz çözülür.