Bazen oyun oynarken bazen video izlerken mavi ekran alıyorum. Hatta bazen PC boşta çalışırken bile fakat belli aralıklarla değil çok can sıkıyor. Çözemedim yardımcı olur musunuz?
Bazen oyun oynarken bazen video izlerken mavi ekran alıyorum. Hatta bazen PC boşta çalışırken bile fakat belli aralıklarla değil çok can sıkıyor. Çözemedim yardımcı olur musunuz?
Bende de bu hata olmuştu ama ekran kartını anakartı SSD'yi ve RAM'ı ve kasayı değiştirerek kurtulmuştum yani kısaca PC'yi baştan aşağıya yenilemiştim ama siz ilk önce diskinizin tamamen dolu olmadığına emin olun.
Fanlar bilgisayarına bu genellikle çok ısındığında çıkar veya bilgisayarında çok şey açarsan bi anda donar ve üzgün surat gelir fan aldım ve bende çıkmıyor
Fanlar bilgisayarına bu genellikle çok ısındığında çıkar veya bilgisayarında çok şey açarsan bir anda donar ve üzgün surat gelir fan aldım ve bende çıkmıyor
Deneyeceğim BIOS güncellemiştim diğerlerini denerim chipset benim APU sistem olduğu için adrenalin sürümü deniyordu galiba o yok benim APU ekran kartımın o yüzden bende başka bir ekran kartının adrenalin sürümünü yükledim ve tanıdı ekran kartını öyle devam etmiştim eğer yüklemezsem ayar yapamıyorum
Bilgisayarım o kadar ısınmıyor ve bazen normal hiçbir şey yapmazken mesela Spotify'dan şarkı dinlerken kapanıyor.
Deneyeceğim BIOS güncellemiştim diğerlerini denerim chipset benim APU sistem olduğu için adrenalin sürümü deniyordu galiba o yok benim APU ekran kartımın o yüzden bende başka bir ekran kartının adrenalin sürümünü yükledim ve tanıdı ekran kartını öyle devam etmiştim eğer yüklemezsem ayar yapamıyorum.
Sildim fakat ben kendi kartımı seçtiğimde Windows 11 için yok adrenalin sürümü de yok bunları indirdim normal AMD ayarları yapılmıyor bunda ne yapacağım