Bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

1fatih1

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
samsun ssd 970 evo plus 500gb
Ekran kartı
amd radeon (tm) graphics
Anakart
ASUS B550M-K
İşlemci
amd ryzen 7 pro 4750g
Bazen oyun oynarken bazen video izlerken mavi ekran alıyorum. Hatta bazen PC boşta çalışırken bile fakat belli aralıklarla değil çok can sıkıyor. Çözemedim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen oyun oynarken bazen video izlerken mavi ekran alıyorum. Hatta bazen PC boşta çalışırken bile fakat belli aralıklarla değil çok can sıkıyor. Çözemedim yardımcı olur musunuz?

Bende de bu hata olmuştu ama ekran kartını anakartı SSD'yi ve RAM'ı ve kasayı değiştirerek kurtulmuştum yani kısaca PC'yi baştan aşağıya yenilemiştim ama siz ilk önce diskinizin tamamen dolu olmadığına emin olun.

Fanlar bilgisayarına bu genellikle çok ısındığında çıkar veya bilgisayarında çok şey açarsan bi anda donar ve üzgün surat gelir fan aldım ve bende çıkmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlar bilgisayarına bu genellikle çok ısındığında çıkar veya bilgisayarında çok şey açarsan bir anda donar ve üzgün surat gelir fan aldım ve bende çıkmıyor

Bilgisayarım o kadar ısınmıyor ve bazen normal hiçbir şey yapmazken mesela Spotify'dan şarkı dinlerken kapanıyor

BIOS Update et. Sonra da restore defaults save yap.
AMD GPU güncelle. Ryzen Master sil. OC yaptıysan iptal et.
Chipset ve güncel ağ kartını yükle.

Deneyeceğim BIOS güncellemiştim diğerlerini denerim chipset benim APU sistem olduğu için adrenalin sürümü deniyordu galiba o yok benim APU ekran kartımın o yüzden bende başka bir ekran kartının adrenalin sürümünü yükledim ve tanıdı ekran kartını öyle devam etmiştim eğer yüklemezsem ayar yapamıyorum

Bilgisayarım o kadar ısınmıyor ve bazen normal hiçbir şey yapmazken mesela Spotify'dan şarkı dinlerken kapanıyor.

Deneyeceğim BIOS güncellemiştim diğerlerini denerim chipset benim APU sistem olduğu için adrenalin sürümü deniyordu galiba o yok benim APU ekran kartımın o yüzden bende başka bir ekran kartının adrenalin sürümünü yükledim ve tanıdı ekran kartını öyle devam etmiştim eğer yüklemezsem ayar yapamıyorum.

Oo zaman sorun bilgisayardadır bence onun dediğini yap.

AMD GPU DDU ile sil. Sonra bunu IDM ile indir yükle.
Diğer dediklerimi yapıp son durumu bildir.

1690900411243.png
1690900411243.png

Sildim fakat ben kendi kartımı seçtiğimde Windows 11 için yok adrenalin sürümü de yok bunları indirdim normal AMD ayarları yapılmıyor bunda ne yapacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı