Bilgisayar sürekli takılıyor ve VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

İşletim sistemi
Windows 10

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1rQxHegiFFmwkONZk6FLaneTCCPktfEyk/view?usp=drive_link
RAM
XPG Lancer 6000 MHZ DDR5
SSD veya HDD modeli
XPG Gammix S70 BLADE 1 TB
Ekran kartı
XLR8 RTX 4070
Anakart
AsRock B650M PG RIPTIDE
İşlemci
Ryzen5 7600

Merhaba,
Bilgisayarım birkaç gündür donma ve takılma sorunları yaşıyor. Artık sürekli takılmalar oluyor ve bugün 2 defa mavi ekran aldım. Hata kodu: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR

Belirtiler:
  • Sürekli takılmalar, tepki vermiyor
  • Donmalar bazen birkaç saniye, bazen tamamen gidiyor
Sistem bilgileri:
  • İşletim sistemi: Windows 10
  • Ekran kartı: RTX 4070
  • RAM: 32 GB
  • İşlemci: Ryzen 5 7600
Yardımcı olabilecek öneriler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer dediklerimi yaptınız mı? Sorun devam ediyor mu?

Hocam bugün içinde yapacağım maalesef biraz uzun sürüyor böyle şeyleri denemem sabrınız için teşekkür ederim ve iGPU kapalı şu an sadece yapacağım sürüyü değiştirmek.

@Einstein Hocam dediğiniz driverı sitede bulamadım ve biraz önce vrdan bir oyun açtım steame bağlayarak aynı şekilde siyah ekranlar ve donmalar oluşuyor herhangi bir oyuna girince ama sadece vr özel değil bu durum

Son düzenleme:
Hocam bugün içinde yapacağım maalesef biraz uzun sürüyor böyle şeyleri denemem sabrınız için teşekkür ederim ve iGPU kapalı şu an sadece yapacağım sürüyü değiştirmek.

@Einstein Hocam dediğiniz driverı sitede bulamadım ve biraz önce VR'dan bir oyun açtım Steam'e bağlayarak aynı şekilde siyah ekranlar ve donmalar oluşuyor herhangi bir oyuna girince ama sadece VR özel değil bu durum.

Buradan indirebilirsin.

1756629496068.png

kurduktan sonra bu hatayı aldım

1756629496068.png

kurduktan sonra bu hatayı aldım
Ayrıca Fortnite girdim ve oyunda ciddi fps droplar oldu 240dan 2-3 fps gibi ve bir süre sonra siyah ekran verip kendini yeniden başlattı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı