Bilgisayar surekli BIOS ekranını açıyor

darkusmerk

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü toplama bilgisayarımın fanını değiştirmek isterken biraz kablolarla oynamam gerekti ve yeni takmak istediğim fanın parçaları eksik çıktığı için eski fanı geri taktım. Fakat artık PC'yi çalıştırdığımda sürekli BIOS ekranı geliyor. Anakartta M.2 SSD takılı fakat BIOS ekranında gözükmüyor. Windows 10 da SSD'ye yüklü olduğu için doğal olarak win başlamıyor. Bu SSD neden gözükmüyor bir çaresi var mıdır?

Dosya Ekleri

• 20210407_230623.jpg
    20210407_230623.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20210407_230632.jpg
    20210407_230632.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 66
Masaüstü toplama bilgisayarımın fanını değiştirmek isterken biraz kablolarla oynamam gerekti ve yeni takmak istediğim fanın parçaları eksik çıktığı için eski fanı geri taktım. Fakat artık PC'yi çalıştırdığımda sürekli BIOS ekranı geliyor. Anakartta M.2 SSD takılı fakat BIOS ekranında gözükmüyor. Windows 10 da SSD'ye yüklü olduğu için doğal olarak son başlamıyor. Bu SSD neden gözükmüyor bir çaresi var mıdır?

Hocam diğer donanımlar hoş ama Kioxia nedir ya bari 970 EVO Plus falan olmalıymış.

Hocam, fişten çekip kabloları kontrol edin. Sağlam olduğundan emin olun.

Arkadaşlar benim ssd pırt olmuş. Başka m2 ssd taktık o gözüküyor ama benimki gözükmüyor. Garantiye versem düzeltirler mi?
BIOS pilini çıkartıp bekle 10 dk olmaz ise BIOS sıfırla hiçbiri olmaz ise ya SSD yandı ya da oynamış yerinden.
Yandı büyük ihtimal. Başka ssd gözüküyor benimki gözükmüyor.
Hocam, fişten çekip kabloları kontrol edin. Sağlam olduğundan emin olun.
Kablolar sağlam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı