Bilgisayar takılıyor

• Konuyu başlatan n4s4h
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.635

n4s4h

Centipat
Oyun içinde yüksek ayarlar, orta ayarlar, yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorum ama sorun oyun takılıyor yani kasmıyor ama takılıyor drop yiyorum. Bazen masaüstünde de oluyor sizce hard diskimi yenilemeli miyim? Eski bir harddisk ve yenilersem düzelir mi? (Dediğim gibi FPS'im yüksek ama sürekli drop yiyorum)

Oyun içinde yüksek ayarlar, orta ayarlar, yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorum ama sorun takılıyor oyun yani kasmıyor ama takılıyor. Düşüş yiyorum. Bazen masaüstünde de oluyor. Sizce hard diskimi yenilemeli miyim? Eski bir harddisk ve yenilersem düzelir mi? (Dediğim gibi FPS'im yüksek ama sürekli düşüş yiyorum.)
Hocam telepaticiler gelmeden sisteminizi belirtin bence :D . Zira bazı üyeler yardım etmekten çok linçlemeyi seviyor.

Ben de hard disk problemi çekiyorum, daha doğrusu hard disk problemi çektiğimi düşünüyorum. Öncelikle test et derim, sorunun neyde olduğunu bulmak çok önemli.

Kanka, HDD olabilir.
Sana önerim SSD'ye geç.
Onun dışında darboğaz olabilir.

Bende de oyunlar HDD'ye kurulu. Horizon'ı indirdim, oyun takılıyor. Birkaç kez girip çıktım düzeldi. Witcher 3'te de öyleydi. Birkaç kez girip çıktım düzeldi. Artı bir şey yapmadım diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı