Bilgisayar tamamen nasıl sıfırlanır?

Bro format atınca PC ilk günkü haline dönüyor tüm depolama birimleri sürücüler hepsi sıfırlanıyor. Virüs kalması mümkün değil. Sen yanlış biliyorsun.
Sıfırlanmıyor hocam. Windows ilk haline dönüyor. Depolama birimleri ilk haline dönmüyor. Mesela ssd sağlığı sadece sıcakladığı için mi düşüyor sanıyorsunuz?

Ancak elektrik kesilmiş hali ile yapın bu işlemi,çarpılmayın.

Hocam Trojan tarzı bir virüs ise sızma şansı var. Ancak algoritmasına bağlı. Arkadaş siteyi atsın sanal pcden bakayim diyorum.

@MustafAlpha Hocam hangi siteden indirdiniz hatırlıyorsanız söyleyin. Sanal pc ile bakayim.

Ee sen anakart mı değiştin kurtulmak için.

10-15 format yetmez. Vardıyalı sistem kurup,3-5 adam toplayıp. 2-3 gün boyunca format atın.
Hocam siz bilmiyorsunuz galiba Microsoft'un sakladığı gizli bir imajı USB'ye yazarsanız format tanrıları gelip bilgisayarı bir ayin ile ilk toplandığı zamana geri sarıyor.

Ya öyle belli bir site yok Telegramdan falan zip olarak indirdiğim şeylerden yedim trojenmidir artık nedir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…