Bilgisayar tamamen nasıl sıfırlanır?

Bro format atınca PC ilk günkü haline dönüyor tüm depolama birimleri sürücüler hepsi sıfırlanıyor. Virüs kalması mümkün değil. Sen yanlış biliyorsun.
Sıfırlanmıyor hocam. Windows ilk haline dönüyor. Depolama birimleri ilk haline dönmüyor. Mesela ssd sağlığı sadece sıcakladığı için mi düşüyor sanıyorsunuz?

Anakarta sızan bir virüs örneği verebilir misin aklından? Veya anakarta sızan bir virüsün algoritmasını tarif edebilir misin? Eğer hayal gücüne dayalı konuşuyorsan yanlış yönlendirme yapiyorsun.

SSD bağlantı yuvasına da 1 çay kaşığı domestos unutmayın.
Ancak elektrik kesilmiş hali ile yapın bu işlemi,çarpılmayın.

Anakarta sızan bir virüs örneği verebilir misin aklından? Veya anakarta sızan bir virüsün algoritmasını tarif edebilir misin? Eğer hayal gücüne dayalı konuşuyorsan yanlış yönlendirme yapiyorsun.

SSD bağlantı yuvasına da 1 çay kaşığı domestos unutmayın.
Hocam Trojan tarzı bir virüs ise sızma şansı var. Ancak algoritmasına bağlı. Arkadaş siteyi atsın sanal pcden bakayim diyorum.

@MustafAlpha Hocam hangi siteden indirdiniz hatırlıyorsanız söyleyin. Sanal pc ile bakayim.

10-15 format yetmez. Vardıyalı sistem kurup,3-5 adam toplayıp. 2-3 gün boyunca format atın.
Hocam siz bilmiyorsunuz galiba Microsoft'un sakladığı gizli bir imajı USB'ye yazarsanız format tanrıları gelip bilgisayarı bir ayin ile ilk toplandığı zamana geri sarıyor.

Hocam Trojan tarzı bir virüs ise sızma şansı var. Ancak algoritmasına bağlı. Arkadaş siteyi atsın sanal pcden bakayim diyorum.

@MustafAlpha Hocam hangi siteden indirdiniz hatırlıyorsanız söyleyin. Sanal pc ile bakayim.
Ya öyle belli bir site yok Telegramdan falan zip olarak indirdiğim şeylerden yedim trojenmidir artık nedir bilemiyorum.

Hocam siz bilmiyorsunuz galiba Microsoft'un sakladığı gizli bir imajı USB'ye yazarsanız format tanrıları gelip bilgisayarı bir ayin ile ilk toplandığı zamana geri sarıyor.
Biz daha çok en kısa yoldan dua nasıl tutar ? Ona bakıyoruz. Dualarınızla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı