Bilgisayar tamir gördükten sonra kasmaya başladı

İşletim sistemi
Linux
Hayı DDR1 RAM. Büyük ihtimalle anakart değişir.
AMD çok ısınıyor adam gibi bir intel yapabilirsiniz 800 e falan para oldukça parça alıp. PC den beklentileriniz nelerdir, ne oynarsınız,ne oynamak istersiniz?

İfadeler: TH6
AMD çok ısınıyor adam gibi bir intel yapabilirsiniz 800 e falan para oldukça parça alıp. PC den beklentileriniz nelerdir, ne oynarsınız,ne oynamak istersiniz?
Hocam ben online oyunları pek sevmem. Yani Valorant, CS:GO(Komşuda denemiştim ve sevmedim) pek sevmem. MB Bannelord, GTA 5(Sadece Hikaye Kısmı), Minecraft yani çoğunlukla hikayeli oyunlar. Birde Unity 50-40 FPS arası çalıştırması.

Birde MB Bannelord çok önemli değil en düşük ayarlarda 40-30 FPS verse yeter. Tabi ekran kartı işlemci bir tık tuzluysa ve rahat açıyorsa alırım.

Senin iş çok uzar yatırım yapmaya başla derslerine çalış ailenle de konuş yoksa bu iş çok sıkıntı Bannerlord oynatacak ekran kartına sadece 500-600 vermen lazım öyle de tam tadını çıkartarak oynyamayacaksin bunun güç kaynağı var işlemcisi var uyumlu olacak şekilde, anakarti RAM'i var 3K çıkması lazım öyle de iş çok uzar çalışıp alırım falan da deme bak ben çalışıyorum köpek gibi bu kadar işte çalışacağıma derslerime çalışsam belge getirsem ailem en güzelinden sıfır bir iPhone almaya razı bana ben de uslandim tekrarlarla vs halletmeye çalışacağım
Bende 1.5 k falan vardı 8'e giderken babam 9 da takdir getir söz alacağım demişti ben de dinlemedim ful oyun YouTube falan takıldım essek gibi sonra PC kötü olduğu için ona agliyordum her gece düz geçtim 4puanla teşekkürü kaçırdım Allah'ın belası matematikten kalmıştım bir de sanırsam fizikten 9 da PC 10 da da telefon aldırdım sen de baba ben derslerime çalışacağım sen de bana PC alacaksın adam gibi çalış 9'un yaz tatilinde de biriktirdiğin paraları dök baban da katsın hazır PC al önerim benim gibi altına falan at dolar alabilirsin gümüş vs.

Ben sana öğüt verdiğim gibi ders çalışmak yerine gittim PC'ye kafa patlattım 2 yılımı falan aldı ama şu an hattı sayılır PC var tabii ki de derslerime çalışsam 100 kat daha iyi bir PC m olurdu orası ayrı. D şu an ailemden bu işlerde 0 destek ticaret, çalışmayla falan topladım ful 2 seçenek var kalem oynatarak oturduğun yerden kazanmak bir de köpek gibi işte calisip para biriktirmek seçim senin.

Hocam benim full takdir. Ama benim ailemde sıkıntı şu. Sürekli takdir getireceğimi bildikleri için takdir aldığımda sadece aferin diyip geçiyorlar. Yani sonunda bir ödül yok. O zaman tek umut LGS. Birde bursluluğu kazansam LGS bitesiye kadar biriktirsem LGS bitince babam üstüne para katsa alırım galiba.

Ders çalış dostum ders sonra kendi paranla bile alırsın benim kuzenim bursluguyla babasından 0 destek.

İlk parasıyla Rampage ful ekipmanini aldı 8 yıl önce falan

iPhone 7 aldı kendine 3 yıl önce.

Apple tablet aldı annesine mutfak robotu aldı öyle geçinip gidiyor şimdi üniversiteye baslayacak bakalım.

Hayırlısı hocam. Cevapların için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…