- Makaleler
- 8
Senin de vaziyet bu ...
Hocam sonunu tam anlayamadım bilgisayarcı ekran kartının parasını mı verdi ? Enterasan normalde üstüne yürürler adamın.Bende geçen yaz Anakart'ın 2. RAM slotunu yaptırmak için götürdüm kasayı. Ertesi gün adam bana diyor ki; Senin ekran kartın çalışmıyor, bak aynı model ekran kartı takıyorum çalışıyor. Bende dedim ki; Çalışmayan bir şeyi ben sana niye getireyim. Ben sana RAM slotunu tamir et, dedim. Sen ekran kartını bozmuşsun. Diyor; Ben bozuk olmadığını nereden bileyim? Dedim; Açıp kontrol etmedin mi ? Yok, diyor. E suç sende, dedim. Ispatla bana bu kartın çalıştığını, dedi. Gittim eve kasa ile bunlar ekran kartını güya tamir etmeye çalıştılar. Sıfır kart olmasının avantajı seri numarası vardı elimde. + En son götürmeden Spotify da şarkı dinledim ve PUBG oynamıştım. Kayıt sürelerini çektim. Gittim tekrar gösterdim, kabak gibi kaldı. Kendileri bozmuş söylemiyorlar. Bana hala diyor; Mahkemeye ver o zaman. Dedim; Ekran kartımı bozdunuz diye mahkemeye mi gideceğim. Falan filan... Adam sinirlendi elim ayağım titriyor bak buraya gelmişsin kartı bozmuşsun falan, diyorsun. Dedim; Benim de elim ayağım titriyor. Sonra aldı kartı kırdı, parasını aldım. Böyle çirkefler, gitmeyin sakın sakın.
Hocam sonunu tam anlayamadım bilgisayarcı ekran kartının parasını mı verdi ? Enterasan normalde üstüne yürürler adamın.
Konu CSB arkadaşlar.
Böyle bir durumda konu sahibi hiç yorum atmıyor. Kasa fotoğrafı at diyorlar, atmıyor.
Şu konuya mesaj atarak adama prim kastırmayın. Mesaj kasmak için açmıştır konuyu.
Oraya götürdüğümde adam bana dediki;Ekran kartını durup dururken yakmak gerçekten beceri ister ne becerikli adammış. Nasıl becermiş benim aklım almadı. Yahu izleyerek deneme yanılmayla bile ekran kartını yakma ihtimalin sıfır gibi bir şey, okulunu okumadan PC uzmanı olduk. Titizlikle bir arızayı çözmeye çalışırım, her türlü çözerim de PC'ci falan da değilim. Madalya vermek gerek bu şahısa, bu şekil de ekmek yiyorlar pes.
Engelle geç kardeşim. Boşa uğraşma.Yazdıklarımın duygu sömürüsü ya da seni rencide edici bir durumun ne alakası olduğunu yazıma acaba yanlış mı yazmışım dedim ama senlik bir eleştiri ya da suçlama gibi bir durum göremedim. Benim eleştirdiğim sen değil bilgisayarcı idi nasıl böyle bir kanıya vardın gerçekten anlam veremedim mantığım ciddi derece de almadı. Sorulara cevap yazsan ya da yazılanlara biraz dahil olsan, kimse böyle bir düşünce içerisine girmeyecek doğal olarak. Hak vermek gerek seni eleştiren arkadaşa, bak ekran kartını bile değiştirmişsin, değiştirmiş adam kimsenin haberi yok. Yazsan keşke de sorunun bittiğini bilsek konu da kapansa, böyle kıytırık şeylerle zaman harcamasa insanlar. Resim atamamış olabilirsin eyvallah, mesaj atabilirsin en azından böyle düşünceler de çıkmaz ortaya. Yenisini vermesi de enteresan olmuş, bu denli yazına kargalar güler, şu cevabınla gerçekten kötü niyetli olduğuna kanaat getirdim. Arkadaş sonuna kadar haklı tebrik ediyorum. Sana yardım etmek isteyen, yorum yapan insanlarla böyle karşılık vermeye hakkın yok, kimsenin yok.
Engelle geç kardeşim. Boşa uğraşma.
Konu sahibi konuya bakmıyor, kimseye cevap vermiyor. Mesajı atıp ortadan kaybolunca CSB olma olasılığı %99 artıyor.
Bilgisayar tamircisi ekran kartını yaktı.
Bilgisayarımı RAM ve ekran kartı yükseltmesi için verdim, o adamda bana PC'nin yetersiz olduğunu söyledi. Ben de PC'yi eve getirdim ama bir türlü çalışmadı bilgisayarın içini bir açtım içinde yanık kokusu ve sigara izmaritleri vardı. Ben de gerçekten çok kızdım ne yapmalıyım?
Bende de buna benzer bir şey yaşanıyor da, seri numarası olunca kayıt sürelerini çektim vs. demişsin. O şekilde kanıtladıysan nasıl yaptığını söyler misin? Bende de seri numarası bulunuyorBende geçen yaz Anakart'ın 2. RAM slotunu yaptırmak için götürdüm kasayı. Ertesi gün adam bana diyor ki; Senin ekran kartın çalışmıyor, bak aynı model ekran kartı takıyorum çalışıyor. Bende dedim ki; Çalışmayan bir şeyi ben sana niye getireyim. Ben sana RAM slotunu tamir et, dedim. Sen ekran kartını bozmuşsun. Diyor; Ben bozuk olmadığını nereden bileyim? Dedim; Açıp kontrol etmedin mi ? Yok, diyor. E suç sende, dedim. Ispatla bana bu kartın çalıştığını, dedi. Gittim eve kasa ile bunlar ekran kartını güya tamir etmeye çalıştılar. Sıfır kart olmasının avantajı seri numarası vardı elimde. + En son götürmeden Spotify da şarkı dinledim ve PUBG oynamıştım. Kayıt sürelerini çektim. Gittim tekrar gösterdim, kabak gibi kaldı. Kendileri bozmuş söylemiyorlar. Bana hala diyor; Mahkemeye ver o zaman. Dedim; Ekran kartımı bozdunuz diye mahkemeye mi gideceğim. Falan filan... Adam sinirlendi elim ayağım titriyor bak buraya gelmişsin kartı bozmuşsun falan, diyorsun. Dedim; Benim de elim ayağım titriyor. Sonra aldı kartı kırdı, parasını aldım. Böyle çirkefler, gitmeyin sakın sakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.