Bilgisayar tek seferde çalışmıyor

slayerwqw

Hectopat
Ekran kartından kaynaklı olabilir mi sizce? Daha alalı 6 ay oldu ilk basışımda görüntü geliyor gidiyor sonra kapatıyorum bilgisayarı öyle görüntü geliyor. PSU 300 Watt yük altında bilgisayar kapanmıyor yeni yeni olmaya başladı bu durum, hatta bugün 3 kere açtım kapattım öyle görüntü geldi. Sistemim:
Q8200.
R7 240.
3 GB RAM.
Win 10 Pro.
300 Watt PSU.

Tabi ki haklısınız her bilgisayarcı aynı değil. Ama iyi bilgisayarcılar zor bulunuyor. Haksız mıyım?

Haklısınız 2 yıl önce benim ekran kartım ile anakartım yanmıştı DDR2 anakart 2 yıl önce 70 lira falandı adam 250 TL para aldı bizden o zaman piyasaya hakim değildim bu arada adam ekran kartı takmadı sadece anakart değiştirdi o günden beri tanımadığım bilgisayarcıya gitmiyorum.

Haklısınız 2 yıl önce benim ekran kartım ile anakartım yanmıştı DDR2 anakart 2 yıl önce 70 lira falandı adam 250 TL para aldı bizden o zaman piyasaya hakim değildim bu arada adam ekran kartı takmadı sadece anakart değiştirdi o günden beri tanımadığım bilgisayarcıya gitmiyorum.

Bazı bilgisayarcılar da öyle doğrudur ama hepsi için aynı şeyi söyleyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı