Bilgisayar telefonu görmüyor

HUSODOSIDO

Hectopat
Telefonu bilgisayara USB kablo ile takıyorum ama aygıt yöneticisinden telefonu okumuyor "Bu cihaz kullanılmıyor." diyor. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazla ve USB kabloda da alakası yok bilgisayara telefonu USB kablo ile taktığımda normalde telefon dosyası gelir telefonu okur ve bu işi yapmayan bilgisayar telefonu okumuyor sadece aygıt yöneticisinde cihaza cihaz kullanılmıyor diyor iki kurcaladım gene almadı.

Cihazla ve USB kabloda da alakası yok bilgisayara telefonu USB kablo ile taktığımda normalde telefon dosyası gelir telefonu okur ve bu işi yapmayan bilgisayar telefonu okumuyor sadece aygıt yöneticisinde cihaza cihaz kullanılmıyor diyor iki kurcaladım gene almadı.
Alaka yok diyorsun tekrar soruyorum emin misin ? Windows10 da telefonlara yazılım vs attığımda mtp aygıt tanımlayamıyor son güncellemelerden sonra kendinizin tanıtması gerekiyordu o yüzden sordum artı '' aygıt yöneticisinde cihaza cihaz kullanılmıyor '' diye de ilk defa duyuyorum böyle bir hatayı genelde ünlem çıkar sıkıntı çıktığında :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı