LightRockS1
Hectopat
Root veya ROM benzeri bir işlem mi yapacaksınız?A14 5G telefonum var. USB ile bağlıyorum ve telefonu görmüyor. USB hata ayıklama vs. açık. Sadece bilinmeyen USB aygıtı olarak görüyor. (telefon kapalıyken, açıkken görüyor ama kapalıyken yapmam gereken bir işlem var.)
Root veya ROM benzeri bir işlem mi yapacaksınız?
Orijinal kablo genelde direkt sorunu çözer. Çok ROM işleriyle uğraştım. Kablo değişince sorun çözüldü. Deneyip geri dönebilir misin?
Ya şimdi hocam fastboot ve TWRP modu dışında zaten pc kapalı telefonu göremez.Hocam orijinal kablo Type-C - Type-C mecburen USB-Type-C kablo denedim, 3 tane denedim ama işe yaramadı. Yani aslında işe yarıyor ama telefon açıkken. Telefonu kapatınca tekrar takıyorum bilinmeyen USB aygıtı olarak gözüküyor.
Ya şimdi hocam Fastboot ve TWRP modu dışında zaten PC kapalı telefonu göremez.
IMEI konusunda ilk deneyiminiz mi hocam? Ona göre bir dönüt vermem daha sağlıklı olucak.Nasıl yapmak lazım hocam bir fikriniz var mı? YouTube'daki dayılar PC'ye takıyor anında oluyor.
IMEI konusunda ilk deneyiminiz mi hocam? Ona göre bir dönüt vermem daha sağlıklı olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.