Bilgisayar Telefonun Dosya Aktarma modunu algılamıyor (MTP)

ouf

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
XPGSX8100 Serisi 521GB SSD M.2 3500-2400MB/s
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450M PRO-M2 MAX
İşlemci
Ryzen 5 3600
Arkadaşlar, Telefon Fotoğraf Aktarma (PTP) Modunda algılanıyor ama Dosya aktarımda (MTP) Algılamıyor.

Manuel olarak yapılabiliyor ve çalışıyor evet ama Eskisi gibi otomatik olmasını nasıl sağlayacağım?

Aygıt Yöneticisinde Sürücüyü otomatik olarak güncelleştir deyince "Bu INF dosyasında bir hizmet bölümü geçersiz" hatası alıyorum.
Manuel olarak yapınca da bilgisayarı yeniden başlatınca yine de kaydetmiyor ve bu işlemleri tekrar tekrar yapmak can sıkıyor.
Birçok yöntem denedim ve bir videoda System32\DriverStore\FileRepository'deki usbstore dosyasındaki 2 şeyi kopyalayıp Windows/INF dosyasına atıyor ama bende usbstore. Pnf dosyası bile yok ve ayrıca internetten bulduğumu da atamıyorum... Erişim iznim yok diyor yönetici olmama rağmen ve hiçbir şey işe yaramıyor onun için.

SFC /scannow da attım acaba eksik dosya var mı diye bakması için oda bulmadı ve kafayı sıyırmak üzereyim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    7 KB · Görüntüleme: 168
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözdüm :d
1. Çözüm: MTP Drive kurdum : Download | MTP Drive
2. Çözüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3. Çözüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4. Çözüm:

---
1. İndirdim Kurdum
2. Videodakileri kontrol ettim.
3. Dosyayı Yükle yaptım
4. Cihazı MTP USB Device olarak gösterdim. (Uyumlu Olanları Göster seçeneğini kapatıp yaptım.)
5. PC Yi yeniden başlattım.
Benim bulabildiğim çözüm buydu 😀

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı