B Bilal Kellegöz Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2017 #1 PC tozlanmıştı. Ben de temizlemek için kasayı açıp tozlarını temizledim. Bu işlemi önceleri de yapıyordum. Fakat dün temizlikten sonra taktığımda mavi ekran verdi. Yeniden başlat diyor, başlatıyorum fakat yine mavi ekran veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2017
PC tozlanmıştı. Ben de temizlemek için kasayı açıp tozlarını temizledim. Bu işlemi önceleri de yapıyordum. Fakat dün temizlikten sonra taktığımda mavi ekran verdi. Yeniden başlat diyor, başlatıyorum fakat yine mavi ekran veriyor.
KS KS B Bilal Kellegöz Hectopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2017 #21 Sinan06 dedi: HDD bağlantılarını düzgün yaptıysanız , ve BİOS' daki ayarlarınız düzgün ise kuvvetle muhtemel HDD niz ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Pc yeni alalı 6 ay falan oldu, hemen bozulurmu temizlemeyle. Silinen üye dedi: Gelişmiş seçeneklerden "geri yükleme" seçeneği var. Ben sorunu öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dosyalara birşey oluyormu. Artı 0 Eksi
Sinan06 dedi: HDD bağlantılarını düzgün yaptıysanız , ve BİOS' daki ayarlarınız düzgün ise kuvvetle muhtemel HDD niz ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Pc yeni alalı 6 ay falan oldu, hemen bozulurmu temizlemeyle. Silinen üye dedi: Gelişmiş seçeneklerden "geri yükleme" seçeneği var. Ben sorunu öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dosyalara birşey oluyormu.