Acilsoruiçinaçıldı Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım.
SelamAleykm Hectopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Acilsoruiçinaçıldı dedi: Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu yanlış takma olasılığınız var mı? Yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Acilsoruiçinaçıldı dedi: Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu yanlış takma olasılığınız var mı? Yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilirsiniz.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.873 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 16 Kasım 2024 #3 Acilsoruiçinaçıldı dedi: Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım. Genişletmek için tıkla... Tüm bileşenlerin tam oturduğundan emin olun. Genellikle RAM'lerin tam oturmamasından dolayı olabiliyor. Artı 0 Eksi
Acilsoruiçinaçıldı dedi: Tüm ışıkları fare klavye ışıkları yanıyor fanlar dönüyor monitörler sorunsuz çalışıyor ama ekran gelmiyor. BIOS pili çıkar tak falan da yaptım. Genişletmek için tıkla... Tüm bileşenlerin tam oturduğundan emin olun. Genellikle RAM'lerin tam oturmamasından dolayı olabiliyor.
KS KS Acilsoruiçinaçıldı Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 SelamAleykm dedi: HDMI kablosunu yanlış takma olasılığınız var mı? Yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ekran kartına bağladım dodo61 dedi: Tüm bileşenlerin tam oturduğundan emin olun. Genellikle RAM'lerin tam oturmamasından dolayı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... RAM'leri 2 kere söktüm taktım tık yok. PC başlatma düğmesine basınca ışıklar fanlar geliyor hatta basınca monitörün turuncu ışığı da açılıyor beyaz oluyor ama geri gidiyor bir sure sonra algilamadigi için. Son düzenleme: 16 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
SelamAleykm dedi: HDMI kablosunu yanlış takma olasılığınız var mı? Yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ekran kartına bağladım dodo61 dedi: Tüm bileşenlerin tam oturduğundan emin olun. Genellikle RAM'lerin tam oturmamasından dolayı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... RAM'leri 2 kere söktüm taktım tık yok. PC başlatma düğmesine basınca ışıklar fanlar geliyor hatta basınca monitörün turuncu ışığı da açılıyor beyaz oluyor ama geri gidiyor bir sure sonra algilamadigi için.