Merhabalar, saf ızopropil alkol veya diğerleri ile anakartı, elektronik devrelerin olduğu yerleri kulak çöpü ile temizlememe doğru olur mu? Yani neyle temizleyebilirim?
Merhabalar, saf ızopropil alkol veya diğerleri ile anakartı, elektronik devrelerin olduğu yerleri kulak çöpü ile temizlememe doğru olur mu? Yani neyle temizleyebilirim?
Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Termal macun alacağım Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayrıyeten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Bezli ve fırçalı bir aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum.
Ben 5 yıldır nemli bez ya da ıslak mendil ile temizliyorum işlemcinin üstünü sonra gözlük mendili ile kurulayıp termal macun sürüyorum bir sorun çıkmadı.
Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Bezli ve fırçalı bi aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum