Merhabalar, saf ızopropil alkol veya diğerleri ile anakartı, elektronik devrelerin olduğu yerleri kulak çöpü ile temizlememe doğru olur mu? Yani neyle temizleyebilirim?
Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?Bence alkol kullanma nemli bez en iyisi.
Bezli ve fırçalı bi aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorumVarsa en yumuşak ağızlı olanından diş fırçası ile üzerini temizle kirli bölümleri fırçala
https://www.hepsiburada.com/deocept-400ml-yagsiz-elektronik-devre-kart-temizleyici-p-hbcv000005qs65 Bu işimi görür mü senceYağsız Devre temizleyici sprey kullan daha güvenli olur.
Termal macun alacağım Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayrıyeten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Bezli ve fırçalı bir aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum.
Anladım teşekkür ederim, o zaman attığım linktekini alıyorum benSen benim dediğimi yap boşver nemli bezi. Yağsız devre temizleyici zaten kısa sürede kuruyor uçuyor gidiyor.
Ben en ucuz olanından almıştım BEST marka. İş görüyor gayet iyi.Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Bezli ve fırçalı bi aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum
https://www.hepsiburada.com/deocept-400ml-yagsiz-elektronik-devre-kart-temizleyici-p-hbcv000005qs65 Bu işimi görür mü sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.