Bilgisayar temizliği

awen0s

Hectopat
Merhabalar, saf ızopropil alkol veya diğerleri ile anakartı, elektronik devrelerin olduğu yerleri kulak çöpü ile temizlememe doğru olur mu? Yani neyle temizleyebilirim?

Bence alkol kullanma nemli bez en iyisi.
Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?
Varsa en yumuşak ağızlı olanından diş fırçası ile üzerini temizle kirli bölümleri fırçala
Bezli ve fırçalı bi aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum
Yağsız Devre temizleyici sprey kullan daha güvenli olur.
https://www.hepsiburada.com/deocept-400ml-yagsiz-elektronik-devre-kart-temizleyici-p-hbcv000005qs65 Bu işimi görür mü sence

Termal macun alacağım Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayrıyeten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?

Bezli ve fırçalı bir aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum.

Ben 5 yıldır nemli bez ya da ıslak mendil ile temizliyorum işlemcinin üstünü sonra gözlük mendili ile kurulayıp termal macun sürüyorum bir sorun çıkmadı.

Termal macun alıcam Arctic MX-4 bunu alırken bir de tamamiyle temizleyeyim dedim dediğim alkolü de yanında alayım temizleyeyim diye düşündüm. Bir zararı olmaz ise denemeyi istiyorum zararı olursa kullanmiyacağım. Ayriyetten nemli bez ile anakartı temizlersem elektronik devreler zarar görmez mi?

Bezli ve fırçalı bi aletim var onunla kabasını almayı düşünüyorum

https://www.hepsiburada.com/deocept-400ml-yagsiz-elektronik-devre-kart-temizleyici-p-hbcv000005qs65 Bu işimi görür mü sence
Ben en ucuz olanından almıştım BEST marka. İş görüyor gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı