MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #41 Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım.
Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #42 MagicinofMars dedi: Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu 3 deneyimim şimdi 1 slot takcam denicem MagicinofMars dedi: Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam inan dün saat gece 12 kadar çalıştım elekririçi kesti biraz işi vardı sefer bu s fer dedim temizledim sabahda içim rahat oyun valo falan atcaktim nasip olmadı
MagicinofMars dedi: Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu 3 deneyimim şimdi 1 slot takcam denicem MagicinofMars dedi: Şu an tek seçeneğimiz bu gibi duruyor tekrar denemeni rica edeceğim bazen 5 6 seferde açılanlar oluyor RAM slotunu 1'e tak bir de bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam inan dün saat gece 12 kadar çalıştım elekririçi kesti biraz işi vardı sefer bu s fer dedim temizledim sabahda içim rahat oyun valo falan atcaktim nasip olmadı
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #43 Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan.
Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #44 MagicinofMars dedi: Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 3 sefer yine yanıt vermedi 4 de vericek inşallah hocam insta verim saha iyi olur benim için telde zorlanıyorum MagicinofMars dedi: Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kaldır indir fıtık çıktı @MagicinofMars insta ocinae.exe Son düzenleme: 25 Eylül 2022
MagicinofMars dedi: Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle 3 sefer yine yanıt vermedi 4 de vericek inşallah hocam insta verim saha iyi olur benim için telde zorlanıyorum MagicinofMars dedi: Vallahi inanın çözmek o kadar isterim ki bir pazar günümüz var tatil onda da sorun oluyor hep hadi hayırlısı bakalım bu sefer açılır belki. Olası çözüm yakın bir bilene götürdüğünüzde aynı şeyi yapacak büyük ihtimal ama işte gün gidiyor üzücü olan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kaldır indir fıtık çıktı @MagicinofMars insta ocinae.exe
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #45 Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa.
Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #46 MagicinofMars dedi: Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa. Genişletmek için tıkla... Bende yemek yiyorum yiyim 4 sefer fenicem
MagicinofMars dedi: Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa. Genişletmek için tıkla... Bende yemek yiyorum yiyim 4 sefer fenicem
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #47 Afiet olsun hocam.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #48 MagicinofMars dedi: Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa. Genişletmek için tıkla... Yok 5 olcak şimdi accam yarım saat bekletcem MagicinofMars dedi: Afiet olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Şişede şimdi yemek gelcek yiyim yarım saat açık kalsın çünkü hiç görüntü gelmiyo MagicinofMars dedi: Afiet olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Peki kablodan olabilirmi VGA hdmi dönüştürücü den
MagicinofMars dedi: Açıldı mı? Durum ne Hem yiyecek bir şeyler yapıyorum hem soruna bakıyorum bak beni alan kız yaşadı hamaratım haaaa. Genişletmek için tıkla... Yok 5 olcak şimdi accam yarım saat bekletcem MagicinofMars dedi: Afiet olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Şişede şimdi yemek gelcek yiyim yarım saat açık kalsın çünkü hiç görüntü gelmiyo MagicinofMars dedi: Afiet olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Peki kablodan olabilirmi VGA hdmi dönüştürücü den
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 25 Eylül 2022 #49 İhtimal var tabii de dram ışığı yanıyor yanmasa okey de.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 25 Eylül 2022 #50 Hiç duzelmese ne yapabiliriz MagicinofMars dedi: İhtimal var tabii de dram ışığı yanıyor yanmasa okey de. Genişletmek için tıkla... O turuncu ışık mi
Hiç duzelmese ne yapabiliriz MagicinofMars dedi: İhtimal var tabii de dram ışığı yanıyor yanmasa okey de. Genişletmek için tıkla... O turuncu ışık mi