Bilgisayar tetik almıyor

0ğuzz

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir anakarta çalışan işlemci ve RAM taktıktan sonra tetik aldıramadım. İşlemci ve RAM'i sökünce de tetik almadı. Satın aldığım kişi de çalıştığını söylemişti sorun ne olabilir? PSU da farklı bir anakartta çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön panel kablolarını doğru taktınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. el bir anakarta çalışan işlemci ve RAM taktıktan sonra tetik aldıramadım. İşlemci ve RAM'i sökünce de tetik almadı. Satın aldığım kişi de çalıştığını söylemişti sorun ne olabilir? PSU da farklı bir anakartta çalışıyor.
Hocam başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim.
Önceki bilgisayarımda Zalmanın 600w'lık bir PSU'sunu kullanıyordum. Sonra bilgisayarıma ekran kartı aldım ve işlemcimi değiştirdim(1050Ti den 5700XT ye ve i5 7500 den 3600x e geçiş). bilgisayar bi değişik olmuştu ama açılıyordu sonra işlemcime soğutucu almaya karar verdim, soğutucu alırken orada bir kasa beğendim ve onuda aldım. Sistemi evde topladığımda hiç bir şekilde güç gelmiyordu bilgisayara eski parçalarla taktığımda çok saçma bir şekilde geliyordu güç. Sonra gittim bir psu aldım 650w'lık ve bilgisayar sorunsuz açıldı.
Konuyu biraz uzattım ama elektronik parçalarda çok saçma sapan şeylerden çok saçma sapan şeyler doğabiliyor. Elinizde farklı bir psu varsa onla denermisiniz rica etsem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı