- Makaleler
- 26
Evet, deneyin bakalım böyle.
Denedim yine çalişmadi hocam. PSU'da ikinci el ama satan kişi fanı dönerken video atmisti.Evet, deneyin bakalım böyle.
Power SW pinlerini yapiyorum hocam. Ustten 3 ve 4İşlemci 8 pin güç bağlantısını da söker misiniz? 24 pin kalsın sadece. Bir de doğru pinleri kısa devre yaptırıyorsunuz değil mi tetik aldırmak için? Ondan emin olun.
Şüphelileri 2'ye indirdik o zaman, ya anakart ya PSU.
PSU'yu şu şekilde test edin bakalım.
Eki Görüntüle 1767113
Yeşil kablo ile herhangi bir siyah kabloyu iletken ile birbirlerine kısa devre yaptırın.
PSU'nun fanları dönüp çalışmaya başlarsa PSU'dan biraz daha emin olabiliriz en azından.
PSU'nun fanlarinin donduğune dair video var elimde hocam.
Siz kendiniz de bir deneyin. Her fanı dönen PSU sağlam çalışmayabiliyor, ona güvenmemek lazım.
Hocam onları iade edip. 9100F - H310M - FSP HYPER 550W Kombinasyonunu yaptim. LGA 1151 Tercih etmemin sebebi anakartın ucuz olmasi. LGA 1200 anakartlarla arada 600-700 TL fark var. Amacimın LoL ve ETS2 olduğunu dusunursek fazla para bağlamak istemedim. Ekran kartım zaten GTX 960.İade edebiliyorsanız edin bence de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.