Yeni toplanan sistem tetik almıyor

İşlemci 8 pin güç bağlantısını da söker misiniz? 24 pin kalsın sadece. Bir de doğru pinleri kısa devre yaptırıyorsunuz değil mi tetik aldırmak için? Ondan emin olun.
Power SW pinlerini yapiyorum hocam. Ustten 3 ve 4

Yine çalişmadi.

Anakarti satan kişiyle goruştum bugun kargoya verin ben sağlam yolladim size dedi. O gerçekten sağlam yollamiş olsa urunu benim bozduğumu dusunup itiraz etmez miydi? Kafam çok karişik.

Şüphelileri 2'ye indirdik o zaman, ya anakart ya PSU.
PSU'yu şu şekilde test edin bakalım.

indir.jpg

Yeşil kablo ile herhangi bir siyah kabloyu iletken ile birbirlerine kısa devre yaptırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU'nun fanları dönüp çalışmaya başlarsa PSU'dan biraz daha emin olabiliriz en azından.

Şüphelileri 2'ye indirdik o zaman, ya anakart ya PSU.
PSU'yu şu şekilde test edin bakalım.

Eki Görüntüle 1767113

Yeşil kablo ile herhangi bir siyah kabloyu iletken ile birbirlerine kısa devre yaptırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU'nun fanları dönüp çalışmaya başlarsa PSU'dan biraz daha emin olabiliriz en azından.

PSU'nun fanlarinin donduğune dair video var elimde hocam.

İade edebiliyorsanız edin bence de.
Hocam onları iade edip. 9100F - H310M - FSP HYPER 550W Kombinasyonunu yaptim. LGA 1151 Tercih etmemin sebebi anakartın ucuz olmasi. LGA 1200 anakartlarla arada 600-700 TL fark var. Amacimın LoL ve ETS2 olduğunu dusunursek fazla para bağlamak istemedim. Ekran kartım zaten GTX 960.

Anakart ve PSU sıfır, işlemciyi de 500 adet kargolu satişi olan birinden ikinci el olarak aldım uygun fiyata. Yaninda hiç kullanilmamiş stok fanı ile birlikte. İlerde bir 8 GB daha RAM eklerim sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı