Bilgisayar topladıktan sonra internet yavaşladı

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Arkadaşlar birkaç hafta önce masaüstü bilgisayar topladım ve modem uzakta olduğu için harici Wi-Fi adaptörü ile bağlantı sağlıyorum. Ancak kaderin cilvesi midir yoksa adaptör ile alakalı mıdır bilmiyorum tam bilgisayarı topladığım gün acayip bir yavaşlama oldu internetimde. 20 Mbps üzerinde hız alırken 10 Mbps görememeye başladım ve üstelik tuhaf olan telefondan falan ölçünce de aynı sonucu alıyorum sadece PC'den değil yani. Size danışmak istedim bunun acaba harici adaptörle bir ilgisi olabilir mi? Dahili adaptör alıp taksam düzelir mi acaba fikir verir misiniz bana?

ISS nedir? Bu ara altyapı çalışması var. Benim de hızım 15Mbps'den 2Mbps'e düşmüştü dün birkaç kesintiden sonra düzeldi.

ISS nedir? Bu ara altyapı çalışması var. Benim de hızım 15Mbps'den 2Mbps'e düşmüştü dün birkaç kesintiden sonra düzeldi.

TürkNet kullanıyorum bugüne kadar çok memnundum. Altyapı çalışması olabilir belki ama haftalardır böyle belki ay bile olmuş olabilir bu kadar sürer mi ki altyapı çalışması?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı