MacBook Air'ın pil sağlığı hızlı düşüyor

ironmouse

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu işte bir terslik var ama nerede bulamadım. Benim 5 aylık bir Mac Air'ım var ve çevremden aldığım bu önerilerle şarjda kullandım ve 5 ayın sonunda pil sağilığım %95'e düştü. Şimdi bu şehir efsanesine dönmüş konunun gerçeği hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralık 2024’den beri kullanıyorum. Sürekli şarjda durduğu zaman da oldu kafama göre şarja takıp çıkarsığım zaman da. %96 şuan pil sağlığı.

Aralık 2024’den beri kullanıyorum. Sürekli şarjda durduğu zaman da oldu kafama göre şarja takıp çıkarsığım zaman da. %96 şuan pil sağlığı.
1 sene olmuş o zaman benim pilde bir sıkıntı var diyebilir miyiz? servise mi götürsem. Bu arada internette yaptığım araştırmada benimle aynı sorunu yaşayan insanların hepsi benim gibi ürününü pozitif bilgisayardan almışlar enteresandır.

Apple destek ile görüştünüz mü? Yanlış bilmiyorsam pil sağlığı belli bir süreden önce %7 civarı bir düşüşe uğrarsa garanti kapsamında değişiyordu falan. Ben Amazon’dan almıştım. Satıcı ve gönderici Amazon’du.

İmkan varsa prize takılı kullanın tabiyki, birde prize takılı olmasına rağmen %80 üzerine şarj etmemesini sağlarsanız çok iyi olur. Bunu kendiside yapabiliyor ama bende kendisi bir türlü düzgün ayarlayamadığı için program kullanıyordum. Bu arada bu test edilmişti prize takılıyken pil döngüsü çok çok daha az ilerliyor.

Tabi bunu sabit bir masada çalışıyorsanız öneririm. Diğer türlü air'ın avanrajı gitmiş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı