Bilgisayar toplama

• Konuyu başlatan docu21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 992
D

docu21

Ziyaretçi
Anakart : Intel Bearup Lake DH67BL
İşlemci : QuadCore Intel Core i5-2500, 3400 MHz
Ekran kartı : VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart bunumu yoksa http://www.vatanbilgisayar.com/asus...arti/productdetails.aspx?I_ID=64549#allImages bunumu alıyım
Ram : 4x4 olacak ama ben mhz nin kaç olduğunu bilmiyorum onun için mhz nin bulma yöntemini istiyorum sizden
KASA : Sizce sıvı soğutma desteği çok gereklimi VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
EĞER DEĞİLSE BUNU ALICAM KASA OLARAK VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
Kasa için fan : Bundan 6 tane alıcam kasa için 6 sını taksam çokmu gereksiz olur yoksa dahamı iyi olur VATAN COMPUTER - CORSAIR - Air Serisi AF140 QUIET EDITION 140MM FAN - So
Klavye : VATAN COMPUTER - LOGITECH - G510 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT - Klavye
Mouse : VATAN COMPUTER - EVEREST - GX8 GUNS GAMING MOUSE - Mouse
Evet arkadaşlar sizden istediğim ram in mhz sini nasıl öğrenirim,sıvı soğutma desteği çok gereklimi,6 tane 140 mm fan alıcam gereksizmi olur yoksa dahamı iyi olur,ve ekran kartı seçimi

Son düzenleyen: Moderatör:
ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
Toplam (KDV Dahil):​
1.589,18 TL
*1.191,88 TL

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

Şöyle bir şey olabilir mesela. Arkadaşlarda yorumlarını yapsın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı