Bilgisayar toplamak için doların düşmesini beklemeli miyiz?

Herkes aynı şeyi yazmış bekleme al..
Cok çok iyi bir sistem olmayacaksa apu yani kendi üzerinde ekran kartı olan islemcili sistem toplayın veya hazir alın.
Amd Ryzen 3 2200g-3200g=Vega 8
AMD Ryzen 5 3400g =Vega11 YouTube da örnekleri var çoğu oyunu iyi fps ile açıyorlar intel hd graphics gibi zayıf değiller 3000 tl civarı toplanır.

Bilgisayarımı yükseltmem lazım. İşlemci, monitör almam lazım. Şu an alınır mı? Yoksa dolar düşer mi, doların düşmesini mi beklemeliyim? Neden bunu sordum, çünkü 2 ayda yaklaşık 1.60TL civarı düştü. Biliyorum biraz saçma bir soru olabilir fakat herkesin fikrini almak istedim. Belki doların düşmesini bekleyen birileri daha vardır diye.
Dolar düşünce fiyatlar düşmeyecek fırsatçılar yüzünden.

Eline para geçtikçe fırsat kovalayıp al. Boşuna bekleme bence, yarın ne olacağının bir garantisi yok çünkü. Arkadaşım eline para geçtikçe indirimdeki güzel ürünleri aldı, şu anda sadece ekran kartı kaldı almadığı. Onu da Mart'ta alacak eline para geçince ve stok durumu düzelmiş olursa.

Bilgisayarımı yükseltmem lazım. İşlemci, monitör almam lazım. Şu an alınır mı? Yoksa dolar düşer mi, doların düşmesini mi beklemeliyim? Neden bunu sordum, çünkü 2 ayda yaklaşık 1.60TL civarı düştü. Biliyorum biraz saçma bir soru olabilir fakat herkesin fikrini almak istedim. Belki doların düşmesini bekleyen birileri daha vardır diye.
Diyelim ki dolar 6'ya düştü. Zamanında dolar 7.7'yken ürünü alan bir firma sizce zararına satmayı göze alıp fiyatı düşürür mü? Bence düşürmez. Dolar düşse de pandemi bitmeden ve bitcoin çılgınlığı hız kesmeden parça fiyatları düşmez. Stok sıkıntıları tükenmez. Yatırım tavsiyesi yapmıyorum. Sadece fikrimi beyan ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı