Arkadaşlar merhaba PC toplamak istiyorum parayı ayarladım ama yakın zamanda sizce indirim olur mu? Biraz daha beklemeli miyim yoksa Teknobiyotik sitesinden p2.5 sistem alayım mı? Kendim toplasam bayağı bir pahalı oluyor o yüzden hazır sisteme yöneldim.
Arkadaşlar merhaba PC toplamak istiyorum parayı ayarladım ama yakın zamanda sizce indirim olur mu? Biraz daha beklemeli miyim yoksa Teknobiyotik sitesinden p2.5 sistem alayım mı? Kendim toplasam bayağı bir pahalı oluyor o yüzden hazır sisteme yöneldim.
Yaz indirimleri bu dönemde işe yaramaz. Stok az zaten indirim yapsalar fazla fazla alacak parça kalmayacak. O yüzden indirim kovalanacaksa en azından Black Friday'i bekleyin. Ama o zaman da ne olacağı belli değil. Anlayacağın şans işi bu işler ülkemizde.
incehesap'ın cuma günü indirimlerini kovalamı tavsiye ederim ben ramazandan 1 ay öncesinden şu ana dek pc toplamak için indirim kovaladım 3 ay kadar oldu anca toplayabildim hep indirim kovaladım ve şu an en az bin lira kardayım
Şöyle anlatayım ben 2 hafta önce bilgisayar topladığımda dolar 7.20 TL idi ve 6800 TL'ye sistemi topladım. Şu an dolar 6.81 TL ve topladığım sistemin fiyatı 7.600 TL. Bence vakit kaybetmeden hemen alacağın sistemi topla.