Bilgisayar toplamak için uygunsuz bir zaman mı?

Yaz indirimleri bu dönemde işe yaramaz. Stok az zaten indirim yapsalar fazla fazla alacak parça kalmayacak. O yüzden indirim kovalanacaksa en azından Black Friday'i bekleyin. Ama o zaman da ne olacağı belli değil. Anlayacağın şans işi bu işler ülkemizde.

stoklar neden bu kadar sıkıntılı peki? baktığım herhangi bir parçayı bulmakta inanılmaz zorlanıyorum.

2-3 aydır takip ediyorum fiyatlar her artıyor. Yaz indirimi olur mu acaba? @cagataygedik Ne sistemi topladın ve sıfır mı geldi ürünler? Bende baktım ince hesaba ama yakalayamadım ürün. @Kayseri Mantısı Hazır sistemler daha ucuz teknobiyotikten hazır sistem alınır mı sizce? Black Fridayı beklemeyi düşündüm ama fabrikalar tam bir şekilde üretim yapmıyor o zaman indirim olur mu? Geçen sene arkadaşım asus rog strix 1660ti 1500 liraya almıştı o gün.

Stoklar neden bu kadar sıkıntılı peki? Baktığım herhangi bir parçayı bulmakta inanılmaz zorlanıyorum.

Covid 19 sebebiyle diye düşünüyorum.
2-3 aydır takip ediyorum fiyatlar her artıyor. Yaz indirimi olur mu acaba? @cagataygedik ne sistemi topladın ve sıfır mı geldi ürünler? Bende baktım ince hesaba ama yakalayamadım ürün. @Kayseri Mantısı hazır sistemler daha ucuz Teknobiyotik'ten hazır sistem alınır mı sizce? Black Friday'ı beklemeyi düşündüm ama fabrikalar tam bir şekilde üretim yapmıyor o zaman indirim olur mu? Geçen sene arkadaşım ASUS ROG STRIX 1660 Ti 1500 liraya almıştı o gün.

O zamana kadar üretim başlar bence.

Aslında böyle indirimlere pek güvenilmez beklerseniz belki o indirimlerde bugünkü fiyatına düşecek ve buna indirim diyecekler eğer bilgisayar toplayacaksanız bir gün bile beklememenizi öneririm bir söz vardır.
tumblr_pxgvc34FEA1ujmvy2o1_1280.jpg

Aslında böyle indirimlere pek güvenilmez beklerseniz belki o indirimlerde bugünkü fiyatına düşecek ve buna indirim diyecekler eğer bilgisayar toplayacaksanız bir gün bile beklememenizi öneririm bir söz vardır.
Eki Görüntüle 593279
haklısın :( Teknobiyotik P2.5 sitem alınır mı? kendim toplasam daha pahalıya geliyor ama hiç hazır sistem almadım emin olamıyorum.

Eki Görüntüle 593279

10 yıl sonra da (Allah göstermesin) $ 10₺ olursa bizim yazılara bakıp gülerler 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı