Bilgisayar Toplamak

HanKaan

Hectopat
Öncelikle herkese Merhaba diyerek klasik bir giriş yapmak istiyorum. İlk mesaj ve ilk isteğim bu. Tesadüfler sonucu bu forumu buldum konu doğru yerde mi onu da tam olarak bilmiyorum. Hatalıysa affola. Lafı uzatmadan çöpü çıkmış bilgisayarımın yerine yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Bilgisayarım dizüstü bundan önce bir masaüstü bilgisayarım vardı ama o zamanlar küçük olduğum için sadece oyun oynuyordum yani tam olarak kasa neleri içerir tam bilmiyorum.

Dizüstü bilgisayarımı da açmaya cesaret edemiyorum. Bilgisi olan kişilerden yardım almak en mantıklısı dedim ve buraya kaydoldum. (Hayırlısıyla uzun bir süre buradayım) Bir bilgisayar (masaüstü) toplamak istiyorum. Kasa alarak başlamak istiyorum. Beğendiğim kasa listesini en yakın zamanda bu başlık altında yazarım. Bir de tam bir bilgi göremedim sanırım kasa, içi tamamen boş olarak geliyor bu konuda bir bilginiz var mı? Biraz uzun oldu ama :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslına bakarsak belli bütçe yok kafamda alabileceğim ürünlerin listesini paylaşmak istiyorum. Ona göre destek almak daha mantıklı gibi geldi.

2500 TL gibi bir bütçe verirsen, piyasa daki çoğu oyunu(BATTLEFİELD 4 VE CRYSİS 3 İSTİSNA SAYABİLİRİZ) 2-3 yıl, sorunsuz, en yüksek ayarda oynuyabilirsin. Üstünü sen düşün artık.

Öncelikle herkese Merhaba diyerek klasik bir giriş yapmak istiyorum. İlk mesaj ve ilk isteğim bu. Tesadüfler sonucu bu forumu buldum konu doğru yerde mi onu da tam olarak bilmiyorum. Hatalıysa affola. Lafı uzatmadan çöpü çıkmış bilgisayarımın yerine yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Bilgisayarım dizüstü bundan önce bir masaüstü bilgisayarım vardı ama o zamanlar küçük olduğum için sadece oyun oynuyordum yani tam olarak kasa neleri içerir tam bilmiyorum.

Dizüstü bilgisayarımı da açmaya cesaret edemiyorum. Bilgisi olan kişilerden yardım almak en mantıklısı dedim ve buraya kaydoldum. (Hayırlısıyla uzun bir süre buradayım) Bir bilgisayar (masaüstü) toplamak istiyorum. Kasa alarak başlamak istiyorum. Beğendiğim kasa listesini en yakın zamanda bu başlık altında yazarım. Bir de tam bir bilgi göremedim sanırım kasa, içi tamamen boş olarak geliyor bu konuda bir bilginiz var mı? Biraz uzun oldu ama :)

Öncelikle aramıza hoş geldin. :)
Bazı kasalar PSU’lu ( Güç kaynağı ), bazıları PSU’suz satılır.
Bu video PSU’suz bir kasanın aldığında nasıl bir şey almış olduğunu gösterir.

Öncelikle aramıza hoş geldin. :)
Bazı kasalar PSU’lu ( Güç kaynağı ), bazıları PSU’suz satılır.
Bu video PSU’suz bir kasanın aldığında nasıl bir şey almış olduğunu gösterir.

:) Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Baktığım bir çok kasada Güç Kaynağı yok. Aslında gözümü de korkutmuyor değil. Bir yanımda al her şeyini kendin tamamla diyor. Birde, bu Full Tower, Middle Tower, Mini Tower, Slim kasalar arasındaki fark sadece boyut olarak mı yoksa bilgisayar gücünü doğrudan etkiler mi? Dvd rom, usb girişi vs hepsinde var mı?

@NirvanA1 :
Hocam sizin de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Fiyatı bir kere de çıkaramasam da zamanla yoluna koymaya çalışacağım artık:)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı