HanKaan
Hectopat
Öncelikle herkese Merhaba diyerek klasik bir giriş yapmak istiyorum. İlk mesaj ve ilk isteğim bu. Tesadüfler sonucu bu forumu buldum konu doğru yerde mi onu da tam olarak bilmiyorum. Hatalıysa affola. Lafı uzatmadan çöpü çıkmış bilgisayarımın yerine yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Bilgisayarım dizüstü bundan önce bir masaüstü bilgisayarım vardı ama o zamanlar küçük olduğum için sadece oyun oynuyordum yani tam olarak kasa neleri içerir tam bilmiyorum.
Dizüstü bilgisayarımı da açmaya cesaret edemiyorum. Bilgisi olan kişilerden yardım almak en mantıklısı dedim ve buraya kaydoldum. (Hayırlısıyla uzun bir süre buradayım) Bir bilgisayar (masaüstü) toplamak istiyorum. Kasa alarak başlamak istiyorum. Beğendiğim kasa listesini en yakın zamanda bu başlık altında yazarım. Bir de tam bir bilgi göremedim sanırım kasa, içi tamamen boş olarak geliyor bu konuda bir bilginiz var mı? Biraz uzun oldu ama
Dizüstü bilgisayarımı da açmaya cesaret edemiyorum. Bilgisi olan kişilerden yardım almak en mantıklısı dedim ve buraya kaydoldum. (Hayırlısıyla uzun bir süre buradayım) Bir bilgisayar (masaüstü) toplamak istiyorum. Kasa alarak başlamak istiyorum. Beğendiğim kasa listesini en yakın zamanda bu başlık altında yazarım. Bir de tam bir bilgi göremedim sanırım kasa, içi tamamen boş olarak geliyor bu konuda bir bilginiz var mı? Biraz uzun oldu ama
Son düzenleyen: Moderatör: