Bilgisayar toplamak

Bütçe
6000 -7500
Yeni bir bilgisayar alacağım ya da toplayacağım önerebileceğiniz bir site parça var mı? Pek bu konularda iyi değilim. İlk defa bilgisayar toplayacağım.
Hocam bu işler böyle siteden toplamayla olmuyor yardım alsanız daha iyi olur. Kullanım amacınız nedir. Piyasadaki parçaların fiyatları kapsamlı bir konu bazı parçalar sıkıntısı var.

@milkyway oyun lol cs valo r6 gibi
Hocam oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerine bakın değerlendirmeye böyle yapın. Arkadaşlar size yardımcı olur ben oyun oynamıyorum bu yüzden 7 k bir sistemde hangi oyunları daha iyi oynarsınız bilemem ama toplama güzel sistemler var.
Yeni bir bilgisayar alacağım ya da toplayacağım önerebileceğiniz bir site parça var mı? Pek bu konularda iyi değilim. İlk defa bilgisayar toplayacağım.
Hocam oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerine bakın değerlendirmeye böyle yapın. Arkadaşlar size yardımcı olur ben oyun oynamıyorum bu yüzden 7 k bir sistemde hangi oyunları daha iyi oynarsınız bilemem ama toplama güzel sistemler var.

Son düzenleme:

Bu sistem seni uçurur son teknoloji. 8 k.

Bu sistem seni uçurur son teknoloji. 8 k.

Bir de ekran kartı önerisi verebilir misin
Çok teşekkür ederim dolar olmuş 15₺
Çok sağ ol

Bir de ekran kartı önerisi verebilir misin
Çok teşekkür ederim dolar olmuş 15₺
Çok sağ ol
Hocam bu Apu sistem işlemcide ekran kartı var. Sizin bütçenize uygun ama güç kaynağı ve Ssd fiyat olarak daha ucuzları var bütçenize gelir. Ama bu sistem ileriye dönük sistem malzemeler çok iyi.
Hocam bu Apu sistem işlemcide ekran kartı var. Sizin bütçenize uygun ama güç kaynağı ve Ssd fiyat olarak daha ucuzları var bütçenize gelir. Ama bu sistem ileriye dönük sistem malzemeler çok iyi.
İşlemcin fiyatı artmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı